Norra Haga servicecentral–Mariankoti

Vid Norra Haga servicecentral kan du utöva hobbyer i trevligt sällskap samt få stöd i vardagen.

På den här sidan

Servicecentralen är en öppen mötesplats som stöder dig att bo hemma och främjar ditt välmående.

Norra Haga servicecentral är en gemensam servicecentral av Helsingfors stads servicehus på Silvervägen och Mariankoti av Seniorstiftelsen sr i Helsingfors. Vi ordnar verksamhet både på Silvervägen och Mariankoti. Verksamhetsställena ligger bredvid varandra i närheten av Norra Haga tågstation.

Mariankotis hemtrevliga verksamhetsställe bjuder dig för att trivas, utöva hobbyer och delta i evenemang. Vi ordnar mångsidiga aktiviteter från fester till gympa både inomhus och utomhus. I trädgården finns mycket att titta på och beundra under alla årstider. Kring jul kan du träffa en tomte och på sommaren förtrollarträdgården med sin imponerande blomsterprakt.

På gymmet får du träna självständigt eller under handledning med lättanvända redskap.

Vi har datorer för att användas självständigt. Om du behöver råd för att använda smarta enheter eller en bärbar dator, boka tid för digital rådgivning.

Du hittar en länk till restaurangens meny i Silvervägens servicehus längst ner på denna sida.

Vid Mariankotis verksamhetsställe arbetar en ansvarig handledare och medarbetarna vid Silvervägens verksamhetsställe. Hjärtligt välkommen!

Servicecentralens verksamhet är avsedd för pensionärer och arbetslösa. Servicen är kostnadsfri, om inget annat anges. Du får ett avgiftsfritt kort till servicecentralen från receptionen.

Kontaktuppgifter

Schildtsstigen 6, 00440 Helsingfors Visa plats på servicekartan

Gäller tills vidare:
- mån-fre 8.00-15.00 Ilman asiakaspalvelua
- lör-sön - Stängt

finska

Plats

Schildtsstigen 6, 00440 Helsingfors
Plats på kartan - Öppna kartan i större format(Länk leder till extern tjänst)