Gustafsgårds servicecentral

Vid Gustafsgårds servicecentral kan du utöva hobbyer i trevligt sällskap samt få stöd i vardagen.

På den här sidan

Servicecentralen är en öppen mötesplats som stöder dig att bo hemma och främjar ditt välmående.

Gustafsgårds servicecentral ligger i en vacker parkliknande miljö. Du kan delta i motionsgrupper som leds av personalen eller träna på gymmet. Dessutom kan du delta i sociala grupper, handarbeta eller njuta av maten i K-husets restaurang och läsa dagens tidning. Vi erbjuder aktiviteter i grupp och på egen hand. Du får även stöd i vardagsproblem om du vill.

Du hittar länken till restaurangens meny längst ner på denna sida.

Vårt gårdsområde används flitigt på sommaren, då vi ordnar många evenemang, såsom musikuppträdanden och fester. På vintern kan du beundra utebelysningen på husen på gårdsområdet.

Hos oss vid Gustafsgårds servicecentral arbetar socialhandledare, fysioterapeuter, handarbetslärare och en kundrådgivare.

Dessutom har vi klientdatorer för självständigt bruk.

Servicecentralens verksamhet är avsedd för pensionärer och arbetslösa. Servicen är kostnadsfri, om inget annat anges. Du får ett avgiftsfritt kort till servicecentralen från receptionen.

Kontaktuppgifter

Åldermansvägen 32, E-huset, 00620 Helsingfors Visa plats på servicekartan

Kevätkausi:
- mån-tor 7.00-16.00
- fre 7.00-14.00
- lör-sön - Stängt
Långfredagen: 29.3.2024 - Stängt
Påsklördag: 30.3.2024 - Stängt
Påskdagen: 31.3.2024 - Stängt
Annandag påsk: 1.4.2024 - Stängt
Valborg: 1.5.2024 - Stängt

finska
PB 8560, 00099 Helsingfors stad

Plats

Åldermansvägen 32, E-huset, 00620 Helsingfors
Plats på kartan - Öppna kartan i större format(Länk leder till extern tjänst)
Kortinpeluuta.
Bild: Kaisa Sunimento

Har du redan ett servicecentralskort?

Du kan få ett avgiftsfritt servicecentralskort från servicecentralens rådgivning om du är pensionär eller arbetslös och bosatt i Helsingfors. 

Du kan intyga din pension med ett arbetspensionskort eller ett pensions- eller stödbeslut när du ansöker om servicecentralskort. Om du för närvarande inte har en fast anställning, och din jobbsökning är i kraft, kan du ansöka om ett servicecentralskort på grund av arbetslöshet. Du kan skriva ut ett intyg över att att din jobbsökning är i kraft på Arbets- och näringsbyråns webbplats Mina e-tjänster(Länk leder till extern tjänst).