Pohjois-Haagan palvelukeskus–Mariankoti

Pohjois-Haagan palvelukeskuksessa voit harrastaa mukavassa seurassa sekä saada tukea arkeesi.

Palvelukeskus on avoin kohtaamispaikka, joka tukee kotona asumistasi ja edistää hyvinvointiasi.

Pohjois-Haagan palvelukeskus on Helsingin kaupungin Hopeatien palvelutalon ja Helsingin Seniorisäätiön Mariankodin yhteinen palvelukeskus. Järjestämme toimintaa sekä Hopeatien että Mariankodin toimipisteissä. Toimipisteet sijaitsevat vierekkäin Pohjois-Haagan juna-aseman läheisyydessä.

Kodikas Mariankodin toimipiste kutsuu sinua viihtymään, harrastamaan ja osallistumaan tapahtumiin. Järjestämme monipuolista ohjelmaa juhlista jumppaan sekä sisällä että ulkona. Puutarhassa löydät katsottavaa ja ihailtavaa jokaisena vuodenaikana. Joulun aikaan saatat kohdata tontun ja kesällä puutarha huumaa upealla kukkaloistollaan.

Kuntosalilla pääset harjoittelemaan sekä itsenäisesti että ohjatusti helppokäyttöisillä laitteilla.

Meillä on asiakastietokoneita omatoimiseen käyttöön. Jos haluat opastusta älylaitteiden tai kannettavan tietokoneen käyttöön, varaa aika digiopastukseen.

Löydät linkin Hopeatien palvelutalon ravintolan ruokalistaan tämän sivun lopusta.

Mariankodin toimipisteessä työskentelee vastaava ohjaaja sekä Hopeatien toimipisteen työntekijät. Sydämellisesti tervetuloa!

Palvelukeskuksen toiminta on tarkoitettu eläkeläisille ja työttömille. Palvelu on maksutonta, ellei toisin mainita. Saat tarvittavan palvelukeskuskortin maksutta palvelukeskuksen neuvonnasta.

Sijainti

Schildtinpolku 6, 00440 Helsinki
Sijainti kartalla - Avaa kartta suurempana (Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)