Pohjois-Haagan palvelukeskus–Mariankoti

Pohjois-Haagan palvelukeskuksessa voit harrastaa mukavassa seurassa sekä saada tukea arkeesi.

Tällä sivulla

Palvelukeskus on avoin kohtaamispaikka, joka tukee kotona asumistasi ja edistää hyvinvointiasi.

Pohjois-Haagan palvelukeskus on Helsingin kaupungin Hopeatien palvelutalon ja Helsingin Seniorisäätiön Mariankodin yhteinen palvelukeskus. Järjestämme toimintaa sekä Hopeatien että Mariankodin toimipisteissä. Toimipisteet sijaitsevat vierekkäin Pohjois-Haagan juna-aseman läheisyydessä.

Kodikas Mariankodin toimipiste kutsuu sinua viihtymään, harrastamaan ja osallistumaan tapahtumiin. Järjestämme monipuolista ohjelmaa juhlista jumppaan sekä sisällä että ulkona. Puutarhassa löydät katsottavaa ja ihailtavaa jokaisena vuodenaikana. Joulun aikaan saatat kohdata tontun ja kesällä puutarha huumaa upealla kukkaloistollaan.

Kuntosalilla pääset harjoittelemaan sekä itsenäisesti että ohjatusti helppokäyttöisillä laitteilla.

Meillä on asiakastietokoneita omatoimiseen käyttöön. Jos haluat opastusta älylaitteiden tai kannettavan tietokoneen käyttöön, varaa aika digiopastukseen.

Löydät linkin Hopeatien palvelutalon ravintolan ruokalistaan tämän sivun lopusta.

Mariankodin toimipisteessä työskentelee vastaava ohjaaja sekä Hopeatien toimipisteen työntekijät. Sydämellisesti tervetuloa!

Palvelukeskuksen toiminta on tarkoitettu eläkeläisille ja työttömille. Palvelu on maksutonta, ellei toisin mainita. Saat tarvittavan palvelukeskuskortin maksutta palvelukeskuksen neuvonnasta.

Yhteystiedot

Schildtinpolku 6, 00440 Helsinki Näytä sijainti palvelukartalla
suomi

Sijainti

Schildtinpolku 6, 00440 Helsinki
Sijainti kartalla - Avaa kartta suurempana(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
Kortinpeluuta.
Kuva: Kaisa Sunimento

Onko sinulla jo palvelukeskuskortti?

Saat ilmaisen palvelukeskuskortin palvelukeskuksen neuvonnasta, jos olet helsinkiläinen eläkeläinen tai työtön. 

Voit todistaa eläkkeellä olon työeläkekortilla tai eläke- tai tukipäätöksellä palvelukeskuskorttia hakiessasi. Jos et ole juuri nyt vakituisessa palkkatyössä ja työnhakusi on voimassa, voit hakea palvelukeskuskorttia työttömyyden perusteella. Voit tulostaa todistuksen työnhaun voimassaolosta Työ- ja elinkeinotoimiston Oma asiointi -sivustolta(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)