Internmedicinska polikliniken

På internmedicinska polikliniken tar vi hand om patienter som behöver undersökningar och behandlingar inom olika internmedicinska specialiteter.

Vi undersöker och behandlar patienter med till exempel högt blodtryck, en inflammatorisk tarmsjukdom, diabetes, rytmrubbningar eller en sjukdom i sköldkörteln.

På internmedicinska polikliniken vid Malms sjukhus görs ögonbottenfotografering för diabetiker bosatta i Helsingfors.

På internmedicinska polikliniken arbetar specialister och sjukskötare specialiserade på internmedicin. Vi tillhandahåller mottagningstjänster och undersökningar inom diabetologi, gastroenterologi, kardiologi och allmän internmedicin.

För våra tjänster behövs en remiss, som du får till exempel vid din egen hälsostation. När du är klient hos oss, kan du använda e-tjänsten Maisa.

Överläkare på internmedicinska polikliniken: Kristiina Söderlund
Överskötare på internmedicinska polikliniken: Nina Ahola

Ring

Tidsbokning till internmedicinska polikliniken

Du kan boka tid till polikliniker i Dal och Malm och till ögonbottenfotografering vid Malms internmedicinska poliklinik. Du behöver en remiss för våra tjänster.

Vi använder en återuppringningstjänst. Vi kommer att ringa upp dig upp till tre gånger.

Öppet mån-tor 08-14, fre 08-13
Samtalets pris: normalt samtalspris
Bild: Kaisa Sunimento

Anvisningar för undersökningar

Du kommer att få anvisningar om hur du förbereder dig för undersökningar i det kallelsebrev som skickas till dig. Om du har tappat bort anvisningsmaterialet kan du också ladda ner det här. Läs daganvisningen om din tid är före kl. 15.00 och kvällsanvisningen om din tid är efter kl. 15.00.