Polikliniken för bedömning av opioidsubstitutionsbehandling

Polikliniken för bedömning av opioidsubstitutionsbehandling bedömer behovet och anordnar inledningen av ersättningsbehandling ersättningsbehandling.
Laakson sairaalarakennuksen korkea puinen ovi. Vaalea rakennus, jossa korkeat ikkunat ja tumma, isoista lohkareista pinottu kivijalka.
Bild: Maarit Saikkala

Du kan söka dig som klient till oss på polikliniken för bedömning av opioidsubstitutionsbehandling ifall du använder opioider regelbundet och är intresserad av opioidersättningsbehandling. Du kan söka dig till polikliniken för bedömning av opioidsubstitutionsbehandling genom att ringa till telefonen för opioidersättningsbehandlingens bedömningsteam. Vår tjänst är avgiftsfri för dig.

På polikliniken för bedömning av opioidsubstitutionsbehandling genomförs en bedömning av ditt behov av opioidersättningsbehandling. På basis av bedömningen utarbetas en individuell plan för din fortsatta vård och eventuell opioidersättningsbehandling och läkemedelsbehandling.

Om opioidersättningsbehandling inleds för dig kan den inledas vid en anstalt eller som öppenvård på polikliniken. Samordnandet av inledningen av behandlingen och vårdplatsen genomförs på polikliniken för opioidersättningsbehandling.

På utvärderingspolikliniken arbetar yrkespersoner inom hälso- och sjukvården.

Telefontjänst: Telefonen för bedömningsteamet för opioidersättningsbehandling 040 7041386 betjänar vardagar kl. 10-14.30. Ifall du vill avboka eller ändra din mottagningstid ska du ringa till din egenarbetare.

Kontaktuppgifter

Läkaregatan 8, byggnad 1, B-trappan, 00250 Helsingfors Visa plats på servicekartan

Gäller tills vidare:
- mån-fre 8.15-16.00

finska
PB 6600, 00099 Helsingfors stad

Social-, hälsovårds- och räddningssektorns telefonväxel
+358 9 310 5015(Link startar ett telefonsamtal)

Plats

Läkaregatan 8, byggnad 1, B-trappan, 00250 Helsingfors
Plats på kartan - Öppna kartan i större format(Länk leder till extern tjänst)