Vammaisneuvonta

Kerromme sinulle vammaispalveluista ja autamme niiden hakemisessa.

Tarjoamme neuvontaa ja ohjausta vammaisten palveluihin liittyvissä kysymyksissä. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai tulemalla käymään palvelupisteellämme.

Vammaisneuvonnan puhelinneuvonta palvelee suomeksi joka arkipäivä klo 9-11, ja tiistaisin sekä torstaisin myös klo 12-14. Puhelinnumero on 09 310 32889.

Ruotsinkielinen puhelinneuvonta on avoinna keskiviikkoisin klo 9-11 numerossa 09 310 35154.

Jos tarvitset apua puhelinpalveluaikojen ulkopuolella, voit jättää meille yhteydenottopyynnön vastaajaan klo 7-18 tai lähettää tekstiviestin. Vastaajapalvelu ja tekstiviestipalvelu toimivat, jos soitat suomalaisesta puhelinliittymästä. Jos soitat ulkomaalaisesta puhelinliittymästä, voit soittaa meille uudelleen puhelinpalvelun aukioloaikana tai lähettää meille sähköpostia.

Jos sinulla on kysyttävää kuljetuspalveluiden matkakorteista tai palveluseteleistä, toimistosihteerimme ovat käytettävissä arkisin klo 8.15-16 numerossa 09 310 23100.

Voit myös ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen sotepe.vammaisneuvonta@hel.fi. Jos lähetät sähköpostia, joka sisältää henkilötietoja, muistathan lähettää sen suojatussa muodossa. Suojatun sähköpostin lähettäminen edellyttää pankkitunnistautumista.

Tarjoamme myös neuvontaa ilman ajanvarausta Itäkadun perhekeskuksessa keskiviikkoisin klo 14-16. Osoite on Tallinnanaukio 1, 1. kerros. Voit myös varata ajan soittamalla vammaisneuvontaan. Kun saavut paikalle, ilmoittaudu vahtimestarille.

Asioi verkossa

Suojatun sähköpostin lähettäminen

Vaatii tunnistautumisen. Linkki avautuu uuteen välilehteen.

Soita

Vammaisneuvonta suomeksi

Avoinna ma-pe 09-11, ti, to 12-14
Puhelun hinta: maksuton

Toimistosihteerin suomenkielinen puhelinpalvelu (matkakortit ja palvelusetelit)

Avoinna ma-pe 08:15-16
Puhelun hinta: maksuton

Vammaisneuvonnan puhelinpalvelu ruotsiksi

Avoinna ke 09-11
Puhelun hinta: maksuton

Toimistosihteerin ruotsinkielinen puhelinpalvelu

Puhelun hinta: maksuton

Palvelupisteet

Itäkadun perhekeskuksen lasten ja nuorten vammaissosiaalityö

Osoite: Tallinnanaukio 1, 00930 Helsinki