Lavakadun asuntoryhmä

Lavakadun asuntoryhmä tarjoaa ympärivuorokautista asumista kahdellekymmenelle vammaiselle asukkaallemme. Asuntomme ovat yksiöitä.

Lavakadun asuntoryhmä sijaitsee Pohjois-Pasilan Postipuistossa. Asuntoryhmä tarjoaa ympärivuorokautista asumista kahdellekymmenelle vammaiselle helsinkiläiselle.

Asuntoryhmä sopii sinulle silloin, jos tarvitset vammasi tai sairautesi vuoksi pitkäaikaista ja säännöllistä apua ja tukea päivittäisissä toiminnoissasi.

Asukkaamme saavat apua ja tukea kaikkina vuorokauden aikoina tarpeidensa mukaan.

Henkilökuntamme varmistaa, että asukkaamme saavat elää omassa kodissaan mahdollisimman itsenäistä ja turvallista, omannäköistä elämää.

Yhteystiedot:

Palveluyksikön päällikkö: Soile Härkönen

Henkilökunta: 09 3107 0663, 09 3107 0180

Yhteystiedot

Lavakatu 10 B, 00240 Helsinki Näytä sijainti palvelukartalla
suomi, ruotsi
PL 6870, 00099 Helsingin kaupunki

Millaista Lavakadun asuntoryhmässä on asua?

Lavakadun asuntoryhmässä asuu vakituisesti kaksikymmentä vammaista aikuista. Asunnot ovat 36 neliön yksiöitä, ja ne sijaitsevat vuonna 2023 valmistuneessa tavallisessa kerrostalossa, talon B- ja C-portaissa.

Jokaisessa asunnossa on keittiö, kylpyhuone ja lasitettu parveke. Kaikki asuntomme sopivat pyörätuolin käyttäjille.

Asukkaidemme yhteiskäytössä on asuntoryhmän keittiö sekä ruokailu- ja oleskelutilat, jotka sijaitsevat B-portaan ensimmäisessä kerroksessa. Voit asukkaanamme varata käyttöösi myös kiinteistön yhteistä saunaa ja pesutupaa.

Millainen arki meillä on?

Suurin osa asukkaistamme käy päivisin työ- ja päivätoiminnoissa, mutta osa viettää eläkepäiviä.

Tuemme asukkaitamme sosiaalisten suhteiden ylläpidossa sekä vapaa-ajantoimintojen ja mielekkään arjen suunnitellussa ja toteutuksessa.

Tavoitteenamme on edistää asukkaidemme osallisuutta ja vahvistaa heidän itsemääräämisoikeuttaan.

Lähikauppaan on asuntoryhmästä matkaa muutama sata metriä, myös kauppakeskus Triplan ja keskustan palvelut ovat Lavalahden ryhmäkodin lähellä.

Henkilöstö

Meillä työskentelee sairaanhoitaja, sosionomi sekä lähihoitajia. Työntekijöidemme tehtävänä on varmistaa, että asukkaamme saavat elää omassa kodissaan mahdollisimman itsenäistä ja turvallista, omannäköistä elämää.  

Sijainti

Lavakatu 10 B, 00240 Helsinki
Sijainti kartalla - Avaa kartta suurempana(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)