Työ- ja päivätoiminta

Työ- ja päivätoiminnassa tarjoamme mielekästä tekemistä oppivelvollisuusiän ylittäneille vammaisille helsinkiläisille. Päivätoimintaa järjestämme vammaistyön toimintakeskuksissa. Työtoimintaa järjestämme sekä aikuissosiaalityön työkeskuksissa ja avotyötoimintapaikoissa että vammaistyön toimintakeskuksissa. Tarjoamme myös työllistymistä tukevaa työhönvalmennusta.

Kuva: Virpi Velin

Yritys, yhdistys tai kaupungin toimija, tilaa meiltä täsmätöitä!

Onko sinulla kiireellistä postitettavaa tai pakattavaa? Me hoidamme sen puolestasi tehokkaasti ja nopeasti. Tarvitseeko pihasi hiekotusta tai nurmikkosi leikkuuta? Luota meihin, sillä meiltä löytyy porukkaa tekemään työn puolestasi.

Meiltä voit tilata apua moniin erilaisiin tehtäviin. Olipa kyse sitten siivouksesta tai ompelutöistä, me hoidamme homman mielellämme.

Parasta tilatessasi työllesi tekijän meiltä on se, että voit samalla tukea meidän toimintaamme. Saat kaupan päälle hyvän mielen siitä, että annat meille työkokemusta ja autat meitä kehittymään.

Lähetä meille työtilaus ja anna meidän tehdä arjestasi sujuvampaa. Me autamme sinua vapauttamaan aikaasi muihin tärkeisiin asioihin. 

Lue lisää täsmätyöstä ja ota meihin yhteyttä