Digivalmennusta työ- ja päivätoiminnan asiakkaille

Meillä opit digitaitoja ja saat digitukea.
Kuva: Laura Oja

Meillä pääset opettelemaan perus- ja alkeistason digitaitoja, kuten laitteiden ja sovellusten valintaa, turvallista toimintaa internetissä sekä sähköistä viestintää ja asiointia. Tutustut myös erilaisiin digihyvinvoinnin ja sosiaalisen median verkkoympäristöihin ja opit tekemään tiedonhakuja verkossa.   

Harjoittelemme digitaitoja ryhmissä joko kasvokkain Vammaistyön Vallilan toimipisteessä tai verkkoryhminä Microsoft Teamsin välityksellä. Tyypillisesti ryhmät kokoontuvat kerran viikossa ja kestävät 1–2 tuntia.  

Toimintamme on luonteeltaan kausittaista, ja kaudet kestävät noin puolesta vuodesta vuoteen. Voit kuitenkin tulla toimintaan mukaan myös kesken kauden. 

Kasvokkaisissa toiminnoissa järjestämme laitteet käyttöösi, mutta tilanteen mukaan voit myös käyttää omia laiteitasi. Verkkoryhmissä käytät omia digilaitettasi ja sähköpostiasi. 

Digivalmennukset on tarkoitettu vammaistyön työ- ja päivätoiminnan asiakkaille. Jos haluat osallistua digivalmennusryhmiimme, kysy tästä omalta sosiaalityöntekijältä tai soita tai lähetä sähköpostia vammaistyön Virtuaalisten palveluiden yksikköön.