6.3.-31.12. Moderneja tulkintoja Suomenlinnan ruokakulttuurista, Ravintola Adlerfelt(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
9.5.-28.9. Saunaa ja herkuttelua Lonnan saarella, Lonna(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
22.5.-21.9. Pizzaristeily Helsingin saaristossa, lähtö Kauppatorilta(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
23.5.-14.9. Nostalgisia makuja: Natalia 60v-juhlaristeily(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
29.5.-30.8. Baltic Bites: Kulinaarinen luontoretki, Pihlajasaari(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
15.6.-3.8. Wine Tasting, Vallisaari(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
27.6.-3.8. Elämysristeilyt kuunari Kathrinalla 2024(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
31.8.-14.12. Jazz & Oysters Happy Hours(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
21.9. Sadonkorjuumarkkinat Green City Farmilla(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
6.-12.10. Stadin silakkamarkkinat, Kauppatori(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
- Pinnalla juuri nyt
- Kaupunkiuudistus
-
Syötävä Helsinki
- Helsinki Michelin Host City 2024
- Kumppanit
- Syötävä Sunnuntai ja Michelin-kisakatsomo
- Suomalaisia makuja
- Makuja luonnosta ja mereltä
- Makuja maailmalta
- Opastetut kierrokset, työpajat ja näyttelyt
- Ruokafestivaalit, erikoismenut ja maistiaiset
- Torit ja kauppahallit
- Kahvikulttuuri ja juomat
- Smaku-ravintolatapahtuma 4.-14. syyskuuta
- Tervetuloa mukaan Helsingin ruokatapahtumavuoteen!
- Kartat ja paikkatieto
- Tilastot ja elämää Helsingissä
- Kestävä kehitys
- Muotoilu ja digitaalisuus
- Kansainvälisyys ja muuttajat
- Historia ja arkistot
- Tietosuoja ja tiedonhallinta
- Yhteistyö
Makuja luonnosta ja mereltä
Makuja luonnosta ja mereltä
Helsingissä luonto ja meri ovat erottamaton osa kaupunkia. Helsingissä on 131 kilometriä rantaviivaa, yli 300 saarta ja metsäänkin pääsee raitiovaunulla tai bussilla. Lähiluonto ja merellisyys maistuvat myös Syötävän Helsingin tapahtumissa.