Ruokavuoden kumppanit

Syötävän herkullista Helsinkiä tehdään yhdessä kotimaisten kumppanien kanssa. Kumppanit ovat mukana toteuttamassa 2024 MICHELIN Guide Ceremony Nordic Countries -tapahtumaa ja vahvistavat Helsingin monipuolista ruokakulttuuria. 

 

Ravintola Ateljé Finne.
Pohjoismaisten ravintoloiden uudet Michelin-tähdet, MICHELIN Green Stars -tunnustukset ja erikoispalkinnot julkaistaan Helsingissä 27. toukokuuta 2024 MICHELIN Guide Ceremony Nordic Countries -tilaisuudessa. Helsingin kanssa yhtä ravintola-alan tärkeimmistä tapahtumista ovat toteuttamassa Visit Finlandin rinnalla Fazer, The Helsinki Distilling Company, Kespro ja Valio Aimo. 

Kumppanit

Visit Finland

Visit Finland vastaa valtakunnallisena matkailualan asiantuntijana ja aktiivisena toimijana ulkomailta Suomeen suuntautuva matkailun edistämisestä. Visit Finland tukee alan yrityksiä ja yritysryhmiä kansainvälisille markkinoille tarkoitettujen matkailupalvelujen kehittämisessä ja markkinoinnissa.

Ruoka on olennainen osa joka ikistä matkaa ja paikallisen ruoan äärellä matkailijat kokevat ikimuistoisia elämyksiä. Helsingissä järjestettävä MICHELIN Guide Ceremony Nordic Countries tukee erinomaisesti Visit Finlandin pyrkimystä vahvistaa Suomen mainetta houkuttelevana matkailukohteena.

Visit Finland on osa Business Finlandia. www.visitfinland.fi(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) / www.visitfinland.com(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Fazer

Fazer mahdollistaa jokaiselle päivän parhaista hetkistä nauttimisen. 

Missiomme, Ruokaa, jolla on merkitys, rakentuu vankalle, yli 130-vuotiaalle perinnöllemme, kuluttajalähtöisyydelle ja innovaatioille kehittäessämme tulevaisuuden vastuullisia ruokaratkaisuja. 

Northern Magic. Made Real.

Fazerin nettisivut (Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

The Helsinki Distilling Company co.

The Helsinki Distilling Company on Helsingin ensimmäinen tislaamo yli sataan vuoteen, tuottaen artesaaniviskiä ja -giniä. Arvostamme Helsingin pitkää, jo hetkeksi menetettyä, tislausperinnettä ja olemme ylpeitä saadessamme olla sen jatkeena. Olemme koti palkintoja voittaneille gineille, ensimmäiselle paikalliselle akvaviitille, premium-lonkeroille ja, mikä tärkeintä, ruis- ja mallasviskeille aina vuodesta 2014 asti.

Pyrimme aina tinkimättömään laatuun kunnioittaen suomalaista käsityöläisperinnettä. Tislaamomme sijaitsee Helsingin gastrokulttuurin sydämessä Teurastamolla.

The Helsinki Distilling Companyt nettisivut(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

KESPRO

Kespro on Suomen johtava hotelli-, ravintola- ja catering-toimialan (Foodservice) tukkukauppa, joka toimii sekä asiakasyritystensä että kuntien kumppanina Suomessa. Kespro tarjoaa asiakkailleen räätälöidyt ja monipuoliset hankintaratkaisut sekä toimitus- ja noutopalvelut. Kespro haluaa tehdä ulkona syömisestä elämyksellisempää, vastuullisempaa ja suositumpaa.

Kespron itsenäisten erikoistukkujen Reinin Lihan ja Kalatukku E. Erikssonin kautta tarjoamme Suomen ensiluokkaisimmat liha- ja kalatuotteet asiakkaidemme hyödynnettäviksi. Kaikki toimintamme tähtää siihen, että voimme auttaa asiakkaitamme liiketoiminnan haasteiden selättämisessä. Olemme onnistuneet, kun asiakkaamme menestyvät ja Suomen ruokakulttuuri kehittyy.  Tehdään yhdessä ulkona syömisestä vieläkin suositumpaa!

Asiakkaamme ovat erilaisia, mutta meille jokainen asiakas on tärkeä.  
Kespron nettisivut(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Valio Aimo

Valio Aimo® on HoReCa-tukku, jolla on omaa valmistusta, laadukas valikoima ja koko maan kattavin jakeluverkosto. Valio Aimo tarjoaa hyvän ruoan ammattilaisille inspiroivia ratkaisuja, laadukkaan tuotevalikoiman ja kattavan jakeluverkoston. 

Haluamme olla alan asiantuntevin kumppani ja joka päivä asiakkaidemme luottamuksen arvoinen. Valio Aimo kuuluu maailman innovatiivisimpaan maito- ja ruokatalo Valioon, jonka tehtävänä on luoda makuelämyksiä ja hyvinvointia vastuullisesti.

Valio Aimon nettisivut(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)