Yritykset ja yrittäjät

Näiltä sivuilta löydät tietoja kaupungin tarjoamista palveluista helsinkiläisille yrityksille ja yrittäjille sekä yrityksen perustamiseen.

A man giving a presentation about Business Helsinki

Osallistu Business Helsingin koulutuksiin

Tarjoamme vuosittain 200 koulutusta ja tapahtumaa yrityksen perustamiseen, liiketoiminnan kehittämiseen sekä startupien kasvun vauhdittamiseen.

Tutustu tapahtumiimme

Helsingin kaupunki hankkijana

Helsingin kaupunki on Suomen suurin julkisia hankintoja tekevä toimija ja monille toimittajille houkutteleva kauppakumppani. Mikäli haluat tietää lisää kaupungin hankinnoista ja kilpailutuksista tutustu seuraavaan sivustoomme:

Hankinnat ja kilpailuttaminen

Kuva: Jussi Helssten

Nuorten Yrittäjyyspolku

Oletko pohtinut yrittäjyyttä yhtenä uravaihtoehtona tai onko sinulla mahdollisesti mielessä jokin yritysidea, jota haluaisit edistää kohti käytäntöä?

Nuorten yrittäjyyspolku on alle 30-vuotiaille helsinkiläisille työnhakijoille suunnattu kokonaisuus, jossa tarjotaan matalalla kynnyksellä tukea ja valmennusta yrittäjyyteen, räätälöitynä omien tarpeidesi mukaisesti.

Palvelumme keskiössä on henkilökohtainen yrittäjyysohjaus, jossa yrittäjyysvalmentaja rakentaa juuri sinulle sopivan palvelupolun yksilölliset lähtökohtasi, tavoitteesi ja toiveesi huomioiden. Tavoitteenamme on varustaa sinut tarvittavalla osaamisella ja valmiuksilla aloittaa yrittäjyytesi menestyksekkäästi!

Tutustu Nuorten Yrittäjyyspolkuun