Hyppää pääsisältöön

Kiireellinen hoito ja päivystys

Jos tarvitset kiireellistä hoitoa, tee oirearvio osoitteessa omaolo.fi tai ole arkisin klo 8-16 yhteydessä terveysasemalle ja muina aikoina Päivystysapuun p. 116117.

Jos tarvitset kiireellistä hoitoa, tee ensisijaisesti oirearvio Omaolo-palvelussa osoitteessa omaolo.fi. Saat Omaolosta toimintaohjeet ympäri vuorokauden ja tarvittaessa yhteyden ammattilaiseen.

Jos et voi tehdä oirearviota, ota arkisin klo 8-16 yhteyttä terveysasemalle ja muina aikoina Päivystysapuun, p. 116 117, ennen kuin hakeudut päivystykseen. Jos olet jo saanut Omaolon kautta yhteyden ammattilaiseen, sinun ei tarvitse enää soittaa Päivystysapuun.

Iltaisin ja viikonloppuisin yli 16-vuotiaita helsinkiläisiä palvelevat Malmin ja Meilahden yhteispäivystykset. Alle 16-vuotiaiden päivystys on Uudessa lastensairaalassa.

Erikoissairaanhoitoa vaativia päivystyspotilaita palvellaan lääkärin lähetteellä Malmilla, Meilahdessa ja Uudessa lastensairaalassa vuorokauden ympäri.

Psykiatrian päivystys

Matalan kynnyksen mielenterveyspalvelupiste Miepistä saat keskustelutukea mielen hyvinvointiin.

Äkillisissä mielenterveyden ongelmissa saat apua omalta terveysasemalta arkisin klo 8-16. Muina aikoina soita ennen päivystykseen hakeutumista Päivystysapuun, p. 116 117.

Psykiatrian päivystys sijaitsee Meilahden yhteispäivystyksessä, Haartmanin sairaalassa.

Hätätilanteessa soita hätänumeroon 112.

Palvelupaikat

23 palvelupaikkaa
Haagan terveysasema

Haagan terveysasema

Osoite:

Huovitie 5 00400 Helsinki

Jakomäen terveysasema

Osoite:

Vuorensyrjä 8 00770 Helsinki

Kalasataman terveysasema

Osoite:

Työpajankatu 14 A 00580 Helsinki

Kannelmäen terveysasema

Kannelmäen terveysasema

Osoite:

Laulukuja 4 00420 Helsinki

Kivelän terveysasema

Osoite:

Sibeliuksenkatu 14 00260 Helsinki