Oikomishoito

Korjaamme oikomishoidolla vaikeita purentahäiriöitä.

Arvioimme purentasi aina suun terveystarkastuksen yhteydessä. Tarvittaessa sinut ohjataan oikomishoidon erikoishammaslääkärille, joka arvioi purentavirheen vaikeuden sekä erityisesti lapsipotilailla hoidon aloittamisajankohdan. Oikomishoidon suurin ikäryhmä ovat 6-17-vuotiaat. Oikomishoito on maksutonta 18-vuotiaaksi asti.

Jos purentasi ei oikeuta sinua kunnalliseen oikomishoitoon, voit halutessasi ostaa oikomishoidon yksityiseltä hammaslääkäriasemalta.

Oikomishoito vaatii pitkäaikaista sitoutumista, sillä se voi kestää useita vuosia. Kerromme hoidon tavoitteen ja hoitosuunnitelman ennen hoidon aloittamista.

Oikomishoito edellyttää hyvää suun terveyttä. Hampaissasi ei saa olla reikiä eikä ientulehdusta, ja sinun tulee puhdistaa hampaat moitteettomasti koko hoidon ajan. Oikomiskojeita tulee käyttää ohjeiden mukaisesti, ja ne tulee ottaa mukaan jokaiselle hoitokäynnille.

Oikomishoitosi voidaan keskeyttää, jos et noudata ohjeita kojeiden käytöstä tai hampaiden ja kojeiden puhdistuksesta tai jos sinulla on useita poisjääntejä.

Ota yhteyttä, jos aika ei sovi tai et voi käyttää oikomiskojetta

Ole meihin yhteydessä, jos haluat siirtää tai perua aikasi tai jos oikomiskoje rikkoontuu tai sitä ei voi jostakin muusta syystä käyttää.  

Palvelupisteet

Kalasataman hammashoitola

Osoite: Työpajankatu 14 A, 00580 Helsinki

Kivelän hammashoitola

Osoite: Sibeliuksenkatu 14, 00260 Helsinki

Malmin terveysaseman hammashoitola

Osoite: Talvelantie 4, 00700 Helsinki

Pihlajamäen hammashoitola

Osoite: Meripihkatie 8, 00710 Helsinki

Vuosaaren terveysaseman hammashoitola

Osoite: Kahvikuja 3 A, 00980 Helsinki