30.4.-31.8. Hietalahden toriterassi(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
24.5.-16.6. Perinnemenu, Ravintola Savotta(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
24.5.-16.6. AI Gastronomia, Freshman(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
24.5.-16.6. Food Market Herkun Bistro, Stockmann, Food Market Herkku(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
24.5.-25.8. Torikortteleiden kesäterassi, Senaatintori(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
25.5. Vegaanibrunssi, Finlandia Cafe&Wine(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
29.5.-11.6. Alkukesän parhaat maut, Hotel Maria, Ravintola Lilja(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
3.-14.6. Kirjolohikeittoa & raparperipiirakkaa, Kansallisarkiston terassi(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
6.6. Raikkaasti raparperista, Annalan puutarha(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
6.-8.6.Vegaanigrilli, Finlandia Cafe&Wine, terassi(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
7.6. Helsingin makuja -kierros, Vanha kauppahalli – Hakaniemen halli(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
12.6. Raparperifestivaali, Stadin puutarhuri / Herttoniemen kartano(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
12.6. Historiateemainen ilta & Vorschmack, Fazer Experience Vierailukeskus(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
- Pinnalla juuri nyt
-
Syötävä Helsinki
- Helsinki Michelin Host City 2024
- Kumppanit
- Syötävä Sunnuntai ja Michelin-kisakatsomo
- Suomalaisia makuja
- Makuja luonnosta ja mereltä
- Makuja maailmalta
- Opastetut kierrokset, työpajat ja näyttelyt
- Ruokafestivaalit, erikoismenut ja maistiaiset
- Kahvikulttuuri ja juomat
- Tervetuloa mukaan Helsingin ruokatapahtumavuoteen!
- Kartat ja paikkatieto
- Tilastot ja elämää Helsingissä
- Kestävä kehitys
- Muotoilu ja digitaalisuus
- Kansainvälisyys ja muuttajat
- Historia ja arkistot
- Tietosuoja ja tiedonhallinta
- Yhteistyö
Suomalaisia makuja
Suomalaisia makuja
Suomalaiset perinnereseptit ja sesongin mukaiset raaka-aineet inspiroivat vahvasti helsinkiläisten ravintoloiden annoksia. Syötävä Helsinki kutsuu maistelemaan suomalaisia makuja lohikeitosta raparperiin ja karjalanpiirakoista kalaan ja riistaan.