Kuntouttava arviointi

Arvioimme toimintakykysi ja tuen tarpeen, jos olet esimerkiksi ikääntynyt ja kotiutumassa sairaalasta. Jos olet kuntouttavan arviointiyksikön asiakas ja sinulla on asiaa kuntouttavaan arviointiyksikköön, soita oman alueesi tiimin numeroon. Voit ottaa yhteyttä myös Maisan kautta.

Me kuntouttavassa arviointiyksikössä selvitämme, millaista tukea tarvitset kotona asumiseen, jos olet ikääntynyt ihminen ja olet esimerkiksi kotiutumassa sairaalasta tai päivystyksestä.

Sairaalasta otetaan meihin yhteyttä, jos sinun uskotaan hyötyvän tuen tarpeen selvittämisestä esimerkiksi toimintakyvyn heikkenemisen takia. Osa asiakkaistamme tulee kaupungin asiakasohjauksen kautta. Asiakkaamme eivät ole aiemmin saaneet kotihoidon palvelua.

Työskentelemme kanssasi sinun kotonasi keskimäärin 1-4 viikkoa. Tavoitteenamme on arvioida toimintakykyäsi, tukea tavoitteitasi sekä selvittää, millaiset palvelut voisivat tukea kotona asumista.

Työskentelemme tiimeissä, joihin kuuluu lähihoitajia, sairaanhoitajia sekä toiminta- ja fysioterapeutteja. Konsultoimme tarvittaessa lääkäriä tai muita sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia.

Kuva: Sakari Röyskö

Asioi Maisassa

Maisa-asiakasportaalista löydät tutkimustuloksesi ja lääkärin tekemät kirjaukset. Maisassa voit myös varata ja perua vastaanottoaikoja sekä lähettää viestejä sinua hoitaville ammattilaisille.

Maisa toimii verkko-osoitteessa www.maisa.fi(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun). Voit myös ladata Maisa-sovelluksen älylaitteellesi sovelluskaupasta.

Siirry Maisaan(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)