Opiskelijoiden terveydenhuolto

Opiskeluterveydenhuolto toimii Helsingissä pääsääntöisesti oppilaitoksissa. Saat terveydenhoitajan palvelut omasta oppilaitoksestasi.

Opiskeluterveydenhuollon keskitetyssä toimipisteessä palvelemme seksuaaliterveysasioissa, tuemme mielenterveysasioissa ja teemme oppilaitosten terveydenhoitajien lisäksi kutsuntaterveystarkastuksia.

Koulurakennus.
Opiskeluterveydenhuollossa edistämme opiskelijoiden terveyttä ja opiskelukykyä sekä valvomme opiskeluympäristön terveydellisiä oloja. Palvelumme on tarkoitettu Helsingissä opiskeleville lukioiden ja ammatillisten oppilaitosten opiskelijoille.

Miten saat meihin yhteyden?

Oman oppilaitoksesi terveydenhoitajan tavoitat parhaiten puhelimitse. Lisäksi voit jättää yhteydenottopyynnön Wilmassa, sähköpostitse tai Maisan kautta.

Katso oppilaitosten terveydenhoitajien yhteystiedot(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Varaa aika opiskeluterveydenhuollon keskitettyyn toimipisteeseen puhelimitse. Saat yhteyden myös Sotebotti Hesterin kautta.

 Soita 040 662 4166(Linkki aloittaa puhelun)

Jos sairastut

Saat sairaanhoitopalvelut oman asuinalueesi terveysasemalta. Jos et asu Helsingissä, voit saada sairaanhoitopalvelut myös siltä terveysasemalta, jonka alueella oppilaitoksesi sijaitsee.

Terveysasemien yhteystiedot

Terveysasemien palvelualueet kartalla(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Jos opiskelet Helsingissä päätoimisesti, saat kotikunnasta riippumatta myös hammashoidon palvelut Helsingistä. Varaa aika kiireettömään hoitoon soittamalla hammashoidon asiakaspalveluun.

Soita 09 310 51400(Linkki aloittaa puhelun)

Lue lisää hammashoidosta