Toimintakykyä tukeva liikunta palvelukeskuksessa

Fysioterapeutit ja muut palvelukeskusten liikunta-alan ammattilaiset ohjaavat toimintakykyä tukevia liikuntaryhmiä.

Tällä sivulla

Palvelukeskusten toimintakykyä tukeva liikunta on tarkoitettu sinulle, jos olet havainnut, että sinulla on haasteita selviytyä arjessa tai toimit omaishoitajana.

Liikuntaryhmiä on tarjolla kaikissa palvelukeskuksissa. Ilmoittaudu ryhmään ottamalla yhteyttä liikuntaryhmän ohjaajaan, joka opastaa sinut toimintakykysi tason mukaiseen liikuntaryhmään.

Osallistuminen on sinulle maksutonta. Tarvittavan palvelukeskuskortin saat maksutta palvelukeskuksen neuvonnasta. Palvelu on tarkoitettu helsinkiläisille eläkeläisille.

Palvelukeskuksissa on tarjolla myös maksuton kuntosali sekä muiden toimijoiden ohjaamia liikuntaryhmiä, joista saat tietoa Liikuntaharrastukset palvelukeskuksessa -otsikon alta.

Kortinpeluuta.
Kuva: Kaisa Sunimento

Onko sinulla jo palvelukeskuskortti?

Saat ilmaisen palvelukeskuskortin palvelukeskuksen neuvonnasta, jos olet helsinkiläinen eläkeläinen tai työtön. 

Voit todistaa eläkkeellä olon työeläkekortilla tai eläke- tai tukipäätöksellä palvelukeskuskorttia hakiessasi. Jos et ole juuri nyt vakituisessa palkkatyössä ja työnhakusi on voimassa, voit hakea palvelukeskuskorttia työttömyyden perusteella. Voit tulostaa todistuksen työnhaun voimassaolosta Työ- ja elinkeinotoimiston Oma asiointi -sivustolta(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)