Ruotsinkielinen palvelutarpeen arviointi

Teemme palvelutarpeen arviointia yhdessä ruotsinkielisten ikääntyneiden ja heidän läheistensä kanssa. Tarjoamme myös gerontologista sosiaalityötä ja omaishoidon tuen palveluja.

Kun etsit ruotsinkielisille ikääntyneille tarkoitettuja palveluja ja tukea, ota yhteyttä Seniori-infoon. Jos tilanteeseesi tarvitaan palvelutarpeen laajempaa arviointia, me ruotsinkielisestä asiakasohjauksesta otamme sinuun yhteyttä. 

Teemme palvelutarpeen laajoja arviointeja esimerkiksi kotihoidon, omaishoidon tai ympärivuorokautisen hoidon tarpeen selvittämiseksi.

Teemme myös gerontologista sosiaalityötä. Gerontologinen sosiaalityö tarkoittaa ikääntyneitä tukevaa sosiaalityötä ja sosiaaliohjausta, joka auttaa sinua löytämään ratkaisuja esimerkiksi elämänhallintaan, ihmissuhteisiin tai asumiseen liittyviin vaikeuksiin.

Yksikössämme työskentelee johtava sosiaalityöntekijä, asiakkuusvastaava, sosiaalityöntekijöitä, asiakasohjaajia, omaishoidon tuen asiakasohjaajia ja omaishoidon tuen kotiavustaja.

Palvelemme sinua ruotsiksi. Palvelu on sinulle maksutonta.

Kysy chatissa

Sotebotti Hester ja chat

Sotebotti Hester osaa auttaa sinua anonyymisti erilaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon yleisissä asioissa. Jos Hester ei osaa auttaa, sinut ohjataan aukioloaikojen puitteissa chattiin keskustelemaan ammattilaisen kanssa.

Avoinna ma-ke, pe 09-15, to 09-10, to 11:30-15

Soita

Soita Seniori-infoon

Avoinna ma-pe 09-15
Puhelun hinta: normaali puhelumaksu

Palvelupisteet

Seniori-info

Osoite: Siltasaarenkatu 2, 00530 Helsinki