Raskaana olevien ja synnyttäneiden fysioterapiaryhmiin ilmoittautuminen siirtyy Maisaan arviolta marraskuun alussa.  Syys- ja lokakuun ryhmiin voit vielä ilmoittautua tämän sivun 'Siirry ilmoittautumaan' -linkistä. 

Synnyttäneiden fysioterapia

Tarjoamme vastikään synnyttäneille fysioterapeutin perhevalmennusryhmiä ja tarvittaessa yksilövastaanottoja.

Synnyttäneiden perhevalmennusryhmässä saat tietoa synnytyksen jälkeisestä lantionpohjan ja vatsalihasten palautumisesta. Saat ryhmästä ohjeet lantionpohjan ja keskivartalon lihasten harjoitteluun. Ohjaamme miten testaat ja huomioit harjoittelussa suorien vatsalihasten erkauman.

Voit osallistua synnyttäneiden perhevalmennusryhmään neuvolan lopputarkastuksen jälkeen, kahden kuukauden kuluttua synnytyksestä. Synnyttäneiden ryhmään voit osallistua siihen saakka, kun synnytyksestä on kulunut vuosi.

Synnyttäneiden perhevalmennusryhmä kestää noin 1,5 tuntia ja se voidaan järjestää etänä tai paikan päällä perhekeskuksessa tai fysioterapian toimipisteessä.

Jos koet tarvitsevasi yksilövastaanottoa, ota asia puheeksi neuvolassa tai terveysasemalla. Yksilövastaanottoa varten tarvitset lähetteen.

Fysioterapiaryhmät ja yksilövastaanotot ovat maksuttomia.

Palvelupaikat

Itäkadun perhekeskuksen fysioterapia

Osoite: Tallinnanaukio 1, 00930 Helsinki

Kallion perhekeskuksen fysioterapia

Osoite: Toinen linja 4 C, 00530 Helsinki

Kampin perhekeskuksen fysioterapia

Osoite: Malminkatu 3 F, 00100 Helsinki

Kivelän fysioterapia

Osoite: Sibeliuksenkatu 14, 00260 Helsinki

Malmin fysioterapia

Osoite: Talvelantie 6, rak. 18 C, 00700 Helsinki

Vuosaaren perhekeskuksen fysioterapia

Osoite: Kahvikuja 3, 00980 Helsinki