Hyppää pääsisältöön

Töihin kaupunkiympäristön toimialalle

Kaupunkiympäristön toimialalla työskentelee noin 1 700 osaajaa Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelun, rakentamisen, ylläpidon ja ympäristöpalveluiden parissa. Työmme vaikuttaa voimakkaasti siihen, millainen kaupunki Helsinki on ja millainen siitä tulee.

Millaista on suunnitella ja toteuttaa työkseen Helsinkiä?

Ison talon edut

Kaupunkiympäristön toimiala on osa Helsingin kaupunkia, joka on Suomen suurin työnantaja – kaupungin palveluksessa on 38 000 työntekijää. Kaupunkiympäristön toimiala tarjoaa kiinnostavia tehtäviä, hyvän työympäristön sekä mahdollisuuksia kehittyä ja kouluttautua työssä.

Tule meille töihin!

Kaupunkiympäristön toimialan avoimet työpaikat löytyvät osoitteesta helsinkirekry.fi

Kun löydät sopivan avoimen tehtävän tai viran, täytä hakulomake rekrytointisivustolla. Muista täyttää hakulomake huolellisesti. Kuvaa osaamistasi ja kiinnostustasi kyseiseen tehtävään. Hakemuksesi tarkoitus on kertoa osaamisestasi ja taidoistasi työnantajalle ja herättää kiinnostus niin, että sinut kutsutaan haastatteluun. Kuvaa pelkän nimikkeen lisäksi myös aikaisempien työtehtäviesi sisältöjä ja vastuita. Eri tehtävänimikkeet voivat tarkoittaa eri tehtäviä eri työnantajilla.

Työpaikkailmoituksessa kuvatun kelpoisuusehdon (esimerkiksi tutkintovaatimuksen) tulee täyttyä ennen hakuajan päättymistä. Huomaathan, että myöhästyneitä hakemuksia ei voida huomioida tehtävää tai virkaa täyttäessä.

Tiedotamme haun etenemisestä sähköpostitse, joten on tärkeää, että syöttämäsi yhteystiedot ovat oikein. Myös valintapäätökset ilmoitetaan sähköpostitse. Kannattaa kuitenkin seurata uusia avoimia tehtäviämme ja hakea niitä, vaikka et olisikaan ensimmäisellä kerralla tullut valituksi.

Kesätyöt, työharjoittelut, siviilipalvelus ja opinnäytetyöt

Palkkaamme joka vuosi opiskelijoita kesäharjoittelijoiksi. Hakuaika on yleensä tammi–helmikuussa, lisätiedot löytyvät kaupungin rekrytointisivustolta.

Rekrytointisivulle.