Töihin meille

Työntekijöitä istumassa portailla
Kaupunkiympäristön toimialalla työskentelee noin 1 700 osaajaa Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelun, rakentamisen, ylläpidon ja ympäristöpalveluiden parissa. Työmme vaikuttaa voimakkaasti siihen, millainen kaupunki Helsinki on ja millainen siitä tulee.

Peukaloiden pyörittelyä ja byrokratian rattaita? – Helsingin kaupunkiympäristön asiantuntijat murskaavat ennakkoluulot julkisen sektorin työstä

Tule meille töihin!

Kaupunkiympäristön toimialan avoimet työpaikat löytyvät osoitteesta helsinkirekry.fi(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Kaupunkiympäristön toimiala on osa Helsingin kaupunkia, joka on Suomen suurin työnantaja – kaupungin palveluksessa on 38 000 työntekijää. 

Kaupunkiympäristön toimiala tarjoaa kiinnostavia ja monipuolisia työtehtäviä useille ammattiryhmille, hyvän työympäristön sekä mahdollisuuksia kehittyä ja kouluttautua työssä. Toimialana olemme joustava, ja meille työn ja yksityiselämän yhteensovittaminen on tärkeää. Meillä pääset aidosti tekemään vaikuttavia töitä osana laaja-alaista asiantuntijaorganisaatiota ja mahdollistamaan itsesi näköisen työuran. Tule mukaan vaikuttamaan siihen, millainen kaupunki Helsinki on ja millainen siitä tulee!

Kesätyöt, työharjoittelut, siviilipalvelus ja opinnäytetyöt

Tarjoamme monipuolisesti kesätöitä ja sijaisuuksia eri alojen opiskelijoille ja ammattilaisille.

Rekrytointisivulle.(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)