Hyppää pääsisältöön

Psykiatrinen sairaala (Auroran sairaala)

Auroran sairaala on erikoissairaanhoidon yksikkö, joka tarjoaa psykiatrista tutkimusta, hoitoa ja kuntoutusta.
Käytävä, jonka seinillä maalauksia.

Sairaalassamme on muun muassa psykiatrisen ensihoidon osasto sekä mielialahäiriöiden ja psykoosin hoidon ja kuntoutuksen osastot. Tarjoamme sekä ympärivuorokautista hoitoa että avohoitoa.

Meillä työskentelee psykiatrian erikoislääkäreitä, psykiatriaan erikoistuvia lääkäreitä, sairaanhoitajia, mielisairaanhoitajia ja lähihoitajia sekä psykologeja, sosiaalityöntekijöitä ja toimintaterapeutteja.

Tarjoamme monimuotoista hoitoa ja kuntoutusta sairauden akuuttivaiheesta alkaen. Tarvittaessa hoito jatkuu yksilöllisesti räätälöitynä psykososiaalisena ja ammatillisena kuntoutuksena.

Potilaaksemme tullaan lääkärin lähetteellä tai kiireellisissä tapauksissa Malmin ja Haartmanin sairaaloiden päivystyksistä.

Sairaalahoidossa on hoitopäivämaksu.

Auroran sairaala-alueella toimii Helsingin kaupungin psykiatrisen avohoidon yksiköitä, kuten esimerkiksi kaksisuuntaisen mielialahäiriön tutkimus- ja hoitokeskus, psykiatrisia päiväosastoja ja ryhmäterapiakeskus.

Auroran sairaalassa on myös HUS:n toimipisteitä.

Auroran sairaalan neuvonta, p. +358 9 310 65605, ma-pe klo 7.30-19.30, la-su klo 10-18. Neuvonnan sähköpostiosoite on aulapalvelut.auroransairaala@hel.fi.

Vierailuajat: ma-pe 14-19, la-su 12-19

Sijainti

Nordenskiöldinkatu 20, rak. 15 00250 Helsinki