Harjoitus kaikille YO-kokelaille ja opettajille pe 6.3. klo 13.15

Pe 6.3.2020 järjestetään Tylyssä (Albertinkatu 40-42) YO-kokeen tekninen harjoitus. Kokeet järjestetään 1. kerroksen agorassa (luokka 123) ja kerroksissa 3 ja 4. Löydät alaoven vastapäisestä hissiaulasta tiedon siitä, missä luokassa harjoituskokeen teet. Huomio: harjoitus on pakollinen kaikille, jotka osallistuvat ensimmäistä kertaa YO-kirjoituksiin.

Harjoitus alkaa klo 13.15, jolloin buuttaat koneesi koulun tikulta ja teet lyhyen harjoituskokeen, jossa kokeilet kaikki tarvittavat laitteet.

Ota mukaasi: 

  • tietokone, jonka käytön hallitset hyvin 
  • virtajohto ja laturi 
  • langalliset kuulokkeet 
  • Halutessasi voit käyttää langallisia lisälaitteita: näppäimistöä, hiirtä tai muuta vastaavaa osoitintyökalua. 
  • Tarvittaessa Ethernet-adapteri. Tarvittavien laitteiden liittäminen saattaa vaatia USB-toistimen (USB-hubin) käyttöä. Lisälaitteet eivät saa sisältää kokelaan koesuoritusta edistäviä aineistoja tai toimintoja (esim. oikoluku). 

Huomaathan, että langattomien lisälaitteiden käyttö YO-kokeessa on kokonaan kielletty. Tämä koskee myös lisälaitteita, jotka voidaan liittää sekä langattomasti että langallisesti. Lisälaitteet eivät saa häiritä muita kokelaita. 

Tule paikalle ajoissa. Jokaisessa luokassa on opettaja avustamassa, jos sinulla on vielä jotain epäselvää.

LUE LISÄKSI ÄÄRIMMÄISELLÄ HUOLELLA YLIOPPILASTUTKINTOLAUTAKUNNAN SIVUILTA DIGITAALISEN YLIOPPILASKOKEEN OHJE KOKELAALLE. HUOMAA, ETTÄ SIVUN ALAOSASSA ON OHJEITA KOEYMPÄRISTÖN KÄYTTÖÖN! VARMISTA, ETTÄ OSAAT OHJEIDEN ASIAT! 

https://www.ylioppilastutkinto.fi/ylioppilastutkinto/kokelaille/kokelaan-ohje