Etu-Töölön lukiosta valmistuneiden ilmoittautuminen syksyn 2024 yo-kirjoituksiin

Syksyn 2024 yo-kirjoituksiin voi nyt ilmoittautua. Ilmoittautuminen päättyy ti 28.5.2024 klo 15.00.

Ilmoittautumiseen kuuluu kaksi osaa, joista molemmat tulee tehdä:

  1. Ilmoittautumislomakkeen täyttäminen
  2. Ilmoittautumislomakkeen sähköinen allekirjoittaminen

Voit korottaa tai täydentää yo-tutkintoasi Etu-Töölön lukiossa vain, jos olet valmistunut Etu-Töölön lukiosta. Harkitsethan ilmoittautumista huolellisesti: ilmoittautuminen on sitova ja tutkintomaksu peritään riippumatta siitä, osallistutko kokeeseen vai et. Lasku lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen. 

Lukion kotisivuilla julkaistaan ohjeet syksyn yo-kirjoituksiin osallistuville ennen yo-kirjoituksia. Kokelaiden velvollisuutena on tutustua näihin ohjeisiin.  

Jos huomaat tehneesi virheen ilmoittautumisessa tai kohtaat muun ongelmatilanteen, ole sähköpostitse yhteydessä opinto-ohjaaja Henna Virtaan (henna.virta(at)edu.hel.fi). Täytäthän ilmoittautumislomakkeen vain kerran.

Näin ilmoittautuminen tapahtuu: 

  1. Kun ole tehnyt päätöksen osallistua syksyn 2024 yo-kirjoituksiin, avaa ilmoittautumislomake tämän linkin kautta (Linkki johtaa ulkoiseen palveluun).(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) Ilmoittautumislomake tulee täyttää 28.5.2024 mennessä.
  2. Hyväksy käyttöehdot ja etene sivun ohjeiden mukaisesti. Täytä lomake huolellisesti. 
  3. Saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen pyynnön sähköisen allekirjoituksen tekemisestä. Seuraathan siis sähköpostia huolellisesti, myös roskapostikansiota. Allekirjoituspyynnön saapumisessa voi kestää enimmillään muutama päivä. 
  4. Allekirjoita ilmoittautuminen sähköisesti. Allekirjoituspyynnön mukana tulee ohjeet sähköisen allekirjoituksen tekemiseen. 
  5. Tutustu yo-kirjoituksiin osallistuvien ohjeisiin Etu-Töölön lukion kotisivuilla sekä ylioppilastutkintolautakunnan määräyksiin (Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
  6. Maksa ilmoittautumismaksu laskun tullessa.