Gemenskapshuset Nordsjö

Helsingfors stads gemenskapshus fungerar som invånarnas mötes- och evenemangsplats. Välkommen!
Suuressa avarassa huoneessa on valkoinen pöytäryhmä sekä punaisia tuoleja tietkonepöytien ääressä.

Gemenskapshus är mötes- och evenemangsplatser som är öppna för alla. Syftet med gemenskapshus verksamheten är att öka stadsbornas delaktighet och välbefinnande samt att förebygga ensamhet. I husen kan du delta i olika grupper och evenemang. Du kan planera och delta i aktiviteter eller bara vistas. Alla gemenskapshus i Helsingfors har datorer för användning av e-tjänster. Du kan också få digitalt stöd för att använda dina egna apparater. Aktiviteterna är kostnadsfria för besökare. Gemenskapshusens lokaler kan också reserveras för föreningars och organisationers verksamhet samt för privat bruk, varvid en avgift kan tas ut för platsbokningar.
Kom på kaffe eller för att läsa dagstidningar. En del av husen bjuder också på en förmånlig lunch. I alla husen får du information och handledning om stadens socialtjänster.

Alla Helsingfors invånarhus har datorer och en multifunktionsenhet för elektroniska tjänster. Du får också vid behov digistöd för att använda egna apparater.

Tjänsten är avgiftsfri för klienterna. En eventuell avgift uppbärs enbart för uthyrning av lokaler och för material och andra dylika kostnader i anknytning till genomförandet av verksamhet eller tjänster.

Kontaktuppgifter

Svartviksvägen 10, 00960 Helsingfors Visa plats på servicekartan

Mån.-fre. 9-15
Digitalt stöd på plats på fredagar kl. 9-16

Avvikande öppettider

engelska, finska, svenska

Plats

Svartviksvägen 10, 00960 Helsingfors
Plats på kartan - Öppna kartan i större format(Länk leder till extern tjänst)