Kaunissaaren yhteysveneen liikennöitsijä ja aikataulut muuttuvat 13.7.

Kaunissaaren yhteysveneen liikennöitsijä on vaihtunut. Reittiä Vuosaaren Aurinkolahden ja Kaunissaaren välillä liikennöi 13.7. alkaen FRS Finland. 

Uuden aikataulun ja lisätietoa löydät osoitteesta: https://www.frs-finland.fi/kaunissaari/(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Asiakkaat, jotka ovat ostaneet liput reitille ennen 10.7., voivat olla mahdollisten hyvitysten osalta yhteydessä reitin aiempaan liikennöitsijään Pörtö Lineen. 

Kaikki saaret

Saarten koostesivulta pääset Helsingin ja pääkaupunkiseudun suosituimpien saarten esittelyihin. Osa saarista esitellään kaupungin sivustolla, toiset ovat linkkejä ulkopuolisiin sivustoihin.

Tällä sivulla

Lähisaaret

Lähisaarissa on helppo vierailla. Ne ovat saaria, joihin vie silta tai jotka ovat erityisen lähellä mannerta.

Ulkoilusaaret

Ulkoilusaaret ovat kohteita, joihin pääset vesiliikenteen kyydillä. Ulkoilusaarissa on palveluita kuten ravintoloita. Vesiliikenteen aikataulut löydät kesäkaudella HSL:n reittioppaasta.

Retkisaaret omatoimisille

Retkisaaret ovat kohteita, joihin pääset omalla veneellä tai meloen. Saarien varustustaso vaihtelee ja retkeily edellyttää omatoimisuutta

Kaikki saaret kartalla

Kartalta löydät kaikki saaret, jotka on esitelty tällä sivustolla. Palvelukartalta näet lisää Helsingin edustan saaria kartalla.(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Saaret kartalla - Avaa kartta suurempana(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)