Ilmoittautuminen kevään 2024 ylioppilaskokeisiin

Ilmoittautumisaika on 1.11.-1.12.2023.

Jos opiskelet Sibelius-lukiossa, ilmoittaudu Wilman kautta ja käy sen jälkeen opinto-ohjaajan luona vahvistamassa ilmoittautumisesi. Ilmoittautumisia vahvistetaan vain erikseen ilmoitettuina ajankohtina. Katso tarkemmat ohjeet opiskelijan viikkotiedotteesta tai opojen lähettämästä Wilma-viestistä. 

Jos olet valmistunut Sibelius-lukiosta ja haluat korottaa arvosanojasi tai täydentää tutkintoasi, ilmoittaudu sähköisellä lomakkeella.(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun). Lomakkeen lähetettyäsi saat muutaman päivän sisällä sähköpostiisi pyynnön allekirjoittaa ilmoittautumisesi sähköisesti Visma Sign -palvelussa. Allekirjoitusta varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.  

Hyväksytyn kokeen uusiminen ja tutkinnon täydentäminen ovat maksullisia. Maksu on 34 euroa kustakin kokeesta, johon ilmoittaudut. Ilmoittautuminen on sitova, ja koekohtainen maksu peritään myös siinä tapauksessa, että et osallistu kokeeseen. Lasku tutkintomaksuista lähetetään sähköpostitse 8.1.2024 mennessä. 

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä lukiosihteeriin (kanslia.sibel@edu.hel.fi(Linkki avaa oletussähköpostiohjelman), p. 09 310 26988) 

Lisätietoja ylioppilaskokeeseen osallistumisesta on Ylioppilastutkintolautakunnan internet-sivuilla(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)