Kutsu Sibelius-lukion vanhempainyhdistyksen Tuki ry:n vuosikokoukseen 30.3.2022

Hei kaikki vanhemmat,

Sibelius-lukion vanhempainyhdistyksen, Sibelius-lukion Tuki ry:n, hallituksen vuosikokous pidetään keskiviikkona 30. maaliskuuta 2022 klo 19.00 Sibelius-lukion (Liisankatu 13, 00170 Helsinki) ruokalassa (sisäänkäynti B-rapusta).

Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan vuosikokoukseen, jossa valitaan yhdistykselle uusi hallitus.

Tarvitsemme kipeästi uusia huoltajia mukaan hallitukseen ja Tuki ry:n arvokkaaseen toimintaan erovuorossa olevien jäsenten tilalle.

Jos olet kiinnostunut hallitustyöskentelystä, otamme mielellämme uusia jäseniä riveihimme. Hallitustyö tuo sinut myös lähelle nuortasi ja hänen elämänsä tärkeitä tapahtumia, ihmisiä ja tapahtumapaikkoja.

Sibelius-lukion Tuki ry (SLT) on mukana koulun toiminnassa luomassa yhteisöllisyyttä sekä lisäämässä opiskelijoiden, vanhempien ja opettajien yhteistyötä. Koska lukiolla on musiikkiin ja tanssitaiteeseen liittyvä erityistehtävä, SLT on apuna erityisesti esitysten tuotannollisissa tehtävissä auttamassa lipunmyynnissä ja järjestysmiestoiminnassa.

Perinteisesti suurimpia tapahtumia ovat olleet marraskuinen Maratonkonsertti lukion tiloissa, bändimaraton Tavastia-klubilla ja Joulushow Kulttuuritalolla.

Tutustu Tuki ry:n toimintaan:

https://www.hel.fi/sibel/fi/huoltajille/sibelius-lukion-tuki/

Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etänä. Etänä osallistuville lähetetään osallistumislinkki ennen kokousta.

Ilmoittaudu kokoukseen 29.3. mennessä tästä: https://forms.office.com/r/dZqn31xWPC

Ystävällisin terveisin

Tiina Isohanni

SLT:n puheenjohtaja