Kotiväen yrittäjyysilta 18.1. klo 15.30-18

Tervetuloa tutustumaan Etu-Töölön lukion yrittäjyysopintoihin ja tämän vuoden yrityksiin!

Mitä yrittäjyyskursseja Tylyssä on tarjolla? Miten opiskelijat hyötyvät niistä? Mitä yrityksiä Tylyssä on perustettu tänä vuonna? Mitä ulkomaan yrittäjyysmatkoilla tapahtuu? Esimerkiksi näihin kysymyksiin vastaamme huoltajien yrittäjyysillassa. 

Hyödynnä ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua kaikkiin Tylyn yrityksiin ja yrittäjyyspainotukseemme tarkemmin! Tilaisuuden aluksi on mahdollisuus haastatella nuoria messupisteillä ja halutessaan voi tehdä myös pieniä ostoksia. Nuoret kertovat mielellään kokemuksistaan, kiinnostuksenkohteistaan ja yritysideoistaan. Tervetuloa kysymään, kohtaamaan ja kannustamaan!

Illan ohjelma

klo 15.30-16.30 Messut huoltajille, mahdollisuus tutustua kaikkiin n. 15 yritykseen, jotka tällä hetkellä Tylystä löytyy. Kahvilassa tarjolla suolaista ja makeaa. Voit tulla messuille joustavasti oman aikataulusi mukaan, mutta suosittelemme varaamaan reilusti aikaa.

klo 16.30-17.30 Yhteistä ohjelmaa: Yrittäjyysopiskelijoiden ja yrittäjyysopettajien puheevuoroja, keskustelua

klo 17.30-18.00 Mahdollisuus vielä jäädä kysymään yrittäjyysopinnoista tai keskustella 

 

Tilaisuus vaatii ilmoittautumisen. Ilmoittautumislinkki ja lisätiedot löytyvät kaikille Tylyn huoltajille lähetetystä Wilmaviestistä.