Suoraan sisältöön

Huoltajille

Ajankohtaiset asiat

Löydät Ajankohtaiset asiat, kuten juhlat, vanhempainillat sekä avoimet ovet etusivun ajankohtaista -palstalta.

Lomien anominen

1-3 päivän lomat anotaan ryhmänohjaajalta Wilman kautta kohdassa hakemukset ja päätökset. Yli kolmen päivän lomat anotaan virka-apulaisrehtori Saila Kalliokoskelta Wilmassa. Loma-anomuksen liite.pdf.

Poissaolojen selvittäminen

Huoltaja selvittää poissaolot Wilmassa viipymättä. Täysi-ikäinen opiskelija selvittää poissaolonsa itse. 

Arviointiviikolla poissaolosta ilmoitetaan aineenopettajalle ennen kokeen alkua ja poissaolo selvitetään kokeen jälkeen normaalisti. 

Koulutapaturmat

Koulutapaturmissa otetaan aina yhteyttä koulun terveydenhoitajaan, koulusihteeriin tai rehtoriin. Ensisijaisesti käytetään julkisia terveyspalveluja.

Vanhempainillat

Ensimmäisen vuositason opiskelijoiden vanhempainilta pidetään ensimmäisen jakson aikana. Muista vanhempainilloista tiedotetaan täällä ja koteihin lähetetään kutsut.

Wilma

Wilman kautta ilmoittaudutaan kursseille ja siellä näkyvät opiskelijan lukujärjestys sekä kurssisuoritukset. Wilman kautta selvitetään poissaolot ja ollaan yhteydessä opettajiin.

Opiskelijoilla on oma käyttäjätunnus Wilmaan. Huoltajat saavat omat tunnukset, jotka ovat voimassa siihen asti, kunnes opiskelija täyttää 18 vuotta. Opiskelijan suostumuksella huoltajan tunnus on voimassa lukio-opintojen loppuun saakka.


Opintoihin liittyvät asiat löytyvät kohdasta Opiskelu ja kohdasta Opiskelijan opas

Opinto-ohjaukseen, oppimisen tukeen, opiskelijahuoltoon ja terveydenhuoltoon liittyvät asiat löytyvät kohdasta Opiskelijan tuki.

25.02.2021 12:44