Suoraan sisältöön

Opiskelijakunta

Mäkelänrinteen lukion toiminnassa on mukana myös lukion oppilaskunta ja sen hallitus. Jokainen lukion opiskelija on oppilaskunnan jäsen, mutta oppilaskunnan tehokas toiminta tarvitsee aina toimivan hallituksen. Oppilaskunnan hallituksen tehtävänä on toimia opiskelijoiden äänitorvena koulua koskevissa asioissa. Hallituksen kautta opiskelijoiden mielipiteet ja kehittämisehdotukset menevät eteenpäin opettajille ja rehtorille.

Oppilaskunnan hallitus muodostuu syksyllä ehdolle asettuneista halukkaista. Toiminnan jatkuvuuden vuoksi valituksi tultuaan, hallituksessa saa jatkaa lukio-opintojen ajan. Hallitus siis täydentyy joka syksy aloittavan vuosikurssin opiskelijoilla.

Lukion oppilaskunnan hallitus toimii aktiivisesti opiskelijoiden kouluelämän hyvinvointia edistäen. Hallituksen tunnetuinta toimintaa lienevät jokavuotiset tapahtumat kuten joulun alla toteutettu oppilaskunnan puurojuhla ja ystävänpäivätervehdykset. Otamme myös kantaa opiskelijoita koskeviin asioihin koulun päätöksenteossa. Oppilaskunnan edustajat saavat osallistua opettajainkokouksiin ja johtokunnan kokouksiin. 

Hallitus toivoo palautetta oppilaskunnalta sekä toiveita kouluviihtyvyyden, teemapäivien ja yhteishengen parantamiseksi. Palautetta voi antaa joko kasvotusten jäsenille, kirjoittamalla palautelaatikkoon tai lähettämällä sähköpostia jollekin jäsenelle.

Hallituksen jäsenet 2019 - 2020 ja työryhmäpaikat:

OHR: Viivi Oksman, Pihla Tiilikainen ja Oona Montonen

Pedagoginen: Emil Laaksonen, Ossi Kummu (uusi OPS 2020)

KV: Noora Kokko, Sofia Shashkina, Sini Paukkeri ja Emma Helosvuori

Johtoryhmä: Viivi Oksman, Emil Laaksonen, Sara Rautiainen ja Oona Montonen

RO-ryhmä: Oona Montonen, Sini Paukkeri, Sara Rautiainen, Tea Paavola, (Aapo Kallama)

TVT-ryhmä: Emil Laaksonen ja Ossi Kummu

Juhlaryhmä: Viivi Oksman, Oona Montonen, Emma Helosvuori, Tea Paavola, Pinja Kyntäjä ja Sini Paukkeri (jos opiskelijajäseniä halutaan)

Johtokunta: Aapo Kallama ja Viivi Oksman, varajäsenet: Emma Helosvuori ja Noora Kokko

 

Luottamustehtävät:

PJ: Emma Helosvuori

VPJ: Noora Kokko

Sihteerit: Viivi Oksman, Emil Laaksonen, Ossi Kummu

Tiedottajat: Oona Montonen, Pinja Kyntäjä

Ohjaavat opettajat: Laura Nyyssönen ja Jouni Haapakoski26.11.2019 09:48