Ett pop-up-coronavaccinationsställe öppnar i köpcentret Kamppi: den första och andra vaccindosen även på väg till arbetet

På första våningen i köpcentret Kamppi öppnar ett coronavaccinationsställe torsdagen den 20 januari. Lokalen ligger mellan bryggeriet Bruuveri och sportaffären S

Man kan få en coronavaccination utan tidsbokning från och med torsdagen den 20 januari.

På första våningen i köpcentret Kamppi öppnar ett coronavaccinationsställe torsdagen den 20 januari. Lokalen ligger mellan bryggeriet Bruuveri och sportaffären Stadium.

På vaccinationsstället ges endast första och andra coronavaccindoser åt i allmänhet friska vuxna. Personer som hör till en riskgrupp eller som fyllt 60 år kan även få den tredje vaccindosen där. Du kan komma utan tidsbokning men det lönar sig att beakta att endast ett begränsat antal människor kan komma och köa inne i köpcentret.

Vaccinationer ges på vardagar under följande tider:

måndagar kl. 9–15.30

Tisdagar: kl. 10.30–17.00

onsdagar: kl. 9–15.30

torsdagar 10.30–17.00

fredagar: kl. 9–15.30

Ett pop-up-coronavaccinationsställe har förra veckan öppnats också i köpcentret Itis.

Du kan få den första och andra coronavaccindosen utan tidsbokning även vid Helsingfors alla vaccinationsställen. I allmänhet friska vuxna får den tredje vaccindosen utan tidsbokning endast vid vaccinationsställena i Mässcentrum och Busholmen. Personer som hör till en riskgrupp eller som fyllt 60 år kan få den tredje vaccindosen utan tidsbokning vid alla vaccinationsställen.

Photo: Virpi Velin