Tillfälliga köer i Helsingfors Resetjänsts kundtjänst

Helsingfors Resetjänst tog i bruk ett nytt resetjänstsystem den 1 april. Detta har orsakat tillfälliga köer i kundtjänsten. Vi beklagar störningarna.
Inva-auto
Bild: Jussi Hellsten

Om du behöver resa snart och inte kan nå vårt kundtjänstcentral per telefon under kötiden på 15 minuter, eller din bokade resa är mer än 15 minuter sen, kan du boka en bil från Taksi Helsinki eller Meneväs taxicenter eller ta en taxi från dessa färdtjänstproducenter vid en taxistolpe.

När du gör bokningen ska du uppge att du är Helsingfors Resetjänsts kund och säkerställ att Helsingfors Resetjänsts betalkortet fungerar som betalmedel i bilen som du bok. Meddela också Helsingfors Resetjänsts kundtjänst om din bokning inklusive taxinumret så snart som möjligt efterFörsäkra dig om att Resetjänstens betalkort fungerar som betalmedel innan du påbörjar resan.

Helsingfors Resetjänst är en färdtjänst som ersätter kollektivtrafiken och är avsedd för äldre och personer med funktionsnedsättning. Du kan använda färdtjänsten till att uträtta ärenden eller för arbets- och studieresor, när du har fått ett beslut om färdtjänst.