Tiedote keväällä 2020 Sibelius-lukioon hakeneille

TIEDOTE SIBELIUS-LUKIOON KEVÄÄLLÄ 2020 HAKENEILLE

Yhteishaun tulokset julkaistaan aikaisintaan torstaina 11.6.2020

YHTEISHAUN TULOKSISTA ILMOITTAMINEN

Jos olet antanut Opintopolun hakulomakkeella sähköpostiosoitteesi, saat linkin henkilökohtaiseen tuloskirjeeseen, josta näet, oletko tullut valituksi Sibelius-lukioon. Luettelo kouluun hyväksytyistä julkaistaan kotisivujen www.sibel.edu.hel.fi palstalla Ajankohtaista. Luettelossa on vain niiden pyrkijöiden nimet, jotka ovat sähköistä hakulomaketta täyttäessään antaneet suostumuksensa tiedon julkaisemiseen.

Lukio lähettää 11.6. myös kirjallisen opiskelijavalintapäätöksen. Suuren pyrkijämäärän takia tietoa kouluun pääsemisestä tai pääsykokeen pisteistä ei kerrota puhelimitse.

OPISKELUPAIKAN VASTAANOTTAMINEN

Opiskelupaikka otetaan vastaan Opintopolku.fi –palvelussa (www.opintopolku.fi). Saat Opintopolusta sähköpostiviestin, jossa on linkki lukiopaikan vastaanottamiseen. Ota opiskelupaikka vastaan heti.

Jos et pysty ottamaan opiskelupaikkaa vastaan Opintopolku –palvelussa voit myös ottaa sen vastaan sähköpostilla, rehtori Hannu Rantala hannu.rantala@hel.fi tai puh. 09 3108 6762. Otsikoi sähköposti seuraavasti: Opiskelupaikan vastaanotto ja oma nimesi. Lukiopaikka otetaan vastaan torstaihin 25.6.2020 klo 16.15 mennessä.

TIETOA LUKIOON HYVÄKSYTYILLE Sibelius-lukion kotisivuilta www.sibel.edu.hel.fi löydät 11.6. uutisen otsikolla Sibelius-lukion uusille opiskelijoille. Sivulta löydät tärkeää tietoa koulun aloituksesta, oppimateriaalilistan ja tietoa ja lukiolaisen tietokoneesta.

Olet toimittanut hakuvaiheessa Sibelius-lukioon ainevalintalomakkeen. Opinto-ohjaajat tekevät sinulle valmiiksi ensimmäisen jakson lukujärjestyksen lomakkeen tietojen perusteella. Lukuvuoden muiden jaksojen kurssivalinnat tehdään opinto-ohjauksen tunneilla ensimmäisessä jaksossa.

YLEISLINJALLE HYVÄKSYTYT

Jos et keväällä ole toimittanut ainevalintalomaketta Sibelius-lukioon, täytä ja toimita lomake heti lukiopaikkatiedon saatuasi skannattuna lukion kansliaan. Osoite: heidi.rissanen@hel.fi. https://www.hel.fi/static/liitteet/opev/sibel/Ainevalintalomake%202019.pdf

MUSIIKKILINJALLE HYVÄKSYTYT

Mikäli musiikkilinjan ainevalinnoissasi on tarkistettavaa, on musiikin opinto-ohjaaja Päivi Nummela sinuun yhteydessä 11-12.6. myöhemmin ilmoitettavalla tavalla.

LUKUVUODEN ALOITUS

Lukuvuosi alkaa kokoontumisella Sibelius-lukion juhlasalissa torstaina 13.8.2020. Aika ilmoitetaan myöhemmin. Osoite Liisankatu 13, sisäänkäynti B- portaasta.

Seuraamme viranomaisten ohjeita ja määräyksiä opetuksen aloittamisen osalta. Mikäli poikkeustilanne aiheuttaa elokuussa muutoksia opetuksen aloittamiseen, ilmoitamme siitä kotisivuillamme.

Seuraathan kotisivujamme ennen lukuvuoden alkua.

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi Sibelius-lukion opiskelijaksi


Hannu Rantala

rehtori

Sibelius-lukio