Suoraan sisältöön

Kuvataidelukion ylioppilasjuhla keväällä 2018

Onnea uusille ylioppilaille!

Helsingin kuvataidelukiosta on tänä keväänä valmistunut 118 uutta ylioppilasta. Onnittelemme lämpimästi kaikkia valmistuneita! Ylioppilaskirjoitusten tulokset ovat luettavissa Wilmasta.

Kuvataidelukion ylioppilasjuhlaa juhlitaan Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun salissa, osoitteessa Runeberginkatu 14-16,  lauantaina 2.6. klo 11.00. Juhla kestää n. 1h 45 min. Sen päätteeksi ylioppilaista otetaan ryhmäkuva. Valokuvauksen jälkeen juhlavieraat saavat onnitella tuoreita ylioppilaita kauppakorkeakoulun aulassa ja pihalla.

Tulevien ylioppilaiden on tultava lauantaina 2.6. paikalle viimeistään klo 10.30. Kauppakorkeakoulun läheisyydessä voi olla pulaa pysäköintipaikoista. Kevään ylioppilas voi kutsua koululla järjestettävään juhlaan neljä läheistään.

Ylioppilasjuhlan harjoitukset ovat perjantaina 1.6. samassa paikassa klo 13.30–16.00. Harjoitukset kestävät n. 2,5 tuntia. Tulevan ylioppilaan läsnäolo on tärkeää: harjoituksissa käydään läpi juhlan kulku, harjoitellaan lakin ja todistuksen hakeminen, muodostetaan sisääntulojonot ja harjoitellaan sisääntulo saliin. Harjoituksiin pitää tuoda nimellä varustettu ylioppilaslakki. Se jätetään harjoituksissa saliin.


JAA