Suoraan sisältöön

Opinto-ohjaajille


Tervetuloa opinto-ohjaajille tarkoitetuille sivuille! Sivuilta löydät hyödyllisiä linkkejä opiskeluun ja opiskelupaikan hakemiseen liittyviin tietoihin sekä ajankohtaisista asioista Helsingin kuvataidelukiosta.

Yhteishaun yhteydessä hakijat eivät palauta ainevalintakorttia kouluun. Ainevalintakortin voi tulostaa ja olemme iloisia, jos oppilaat harjoittelevat ainevalintojen tekemistä sen avulla. Ainevalintakortti ja ohje sen täyttämiseksi löytyvät Hae meille-> Näin haet -kohdasta.

Helsingin kuvataidelukiossa kaikki opiskelijat opiskelavat kuvataiteen linjalla. Kuvataiteen linjalla on opiskeltava vähintään 12 kurssia taideaineita. Erilaisia taidekursseja on yhteensä yli 60. 

Uusia opiskelijoita otetaan  196.

Avoimet ovet

Avoimien ovien päivä järjestetään lauantaina 22.1.2022 kello 10–15 pääkoululla Torkkelinkatu 6:ssa ja Taidetalossa Pengerkatu 5:ssä. Avointen ovien päivänä voi tutustua koulun toimintaan ja opetukseen.

Hakuinfot

Hakuinfot lukuvuonna 2021–2022:

  • Joulukuussa virtuaalisesti tiistaina 14.12.2021 klo 12.30. 
  • Tammikuussa livenä Avoimien ovien yhteydessä lauantaina 22.1.2022 klo 11.15.

Hakuinfoissa esitetyn materiaalin avulla voit tutustua Torkkeliin tarkemmin.

Tervetuloa Torkkeliin!

Koululle on hyvät liikenneyhteydet eri puolilta pääkaupunkiseutua.

Oppilasryhmävierailut virtuaalisesti
Olette tervetulleita tutustumaan kouluun oppilasryhmän tai luokan kanssa. Otamme mielellämme tutustumiskäynnille ryhmiä myös kuvataideopettajan kanssa! Jos haluatte opiskelija-tutorin esittelemään Kuvataidelukiota kouluunne, ottakaa yhteyttä!08.11.2021 21:24