Työkykykoordinaattorin palvelut

Palvelemme työikäisiä osatyökykyisiä ja työkyvyn tuen tarpeessa olevia työttömiä helsinkiläisiä.

Palvelumme on tarkoitettu työikäisille osatyökykyisille tai työkyvyn tuen tarpeessa oleville työttömille helsinkiläisille, joiden tavoitteena on työllistyä osa- tai kokoaikaisesti.

Työkykykoordinaattori on henkilö, joka toimii yhteistyössä sinun ja tarvittaessa työnantajan ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa työkykysi ylläpitämiseksi tai parantamiseksi.
Työkykykoordinaattorin tehtäviin kuuluu muun muassa arvioida työkykyäsi, tunnistaa työhösi liittyviä terveysriskejä, kehittää ja koordinoida työkykyäsi tukevia toimia sekä suunnitella ja toteuttaa työhön paluutasi.

Tarkoituksenamme on tukea ja vahvistaa työ- ja toimintakykyäsi sekä auttaa sinua työkyvyn tuen palvelupolkujen suunnittelussa. Ennen työelämään pyrkimistä sinulla voi olla tarve muun muassa kuntoutuspalveluille.

Palvelumme toimii matalalla kynnyksellä, ilman lähetettä. Pääset palvelumme piiriin vastuutyöntekijäsi yhteydenotolla. Vastuutyöntekijäsi voi toimia esimerkiksi Helsingin sosiaali- ja terveyspalveluissa, Helsingin työllisyyspalveluissa tai TE-toimistossa.

Tarvittaessa voit ottaa meihin yhteyttä myös itse.

Palvelumme ovat maksuttomia.

Palvelupaikat

Töölön virastotalo, työkykyselvitys

Osoite: Mechelininkatu 46 A, 4.kerros, 00250 Helsinki