Ohjeita uusille kalliolaisille sekä mahdollisuus kysyä haun tuloksista

Kallion lukion logo musta valk pohjalla

Onnea kaikille Kallion lukioon valituille!

 

Yhteishaun tulokset julkaistaan torstaina 15.6. klo 8. Valituksi tulleille uusille opiskelijoillemme järjestetään heti samana päivänä ja myös seuraavana päivänä eli pe 16.6. tutustumistilaisuus, jossa pääsee tapaamaan tutoreita, opinto-ohjaajia ja tarvittaessa myös rehtoria. Samalla täytetään sähköinen lomake omista alustavista ainevalinnoista sekä tutustutaan koulun tiloihin ja tietenkin tuleviin lukiokavereihin. Tilaisuus on molempina päivinä kello 11-13.

Opiskelupaikka otetaan vastaan sähköisesti Opintopolussa. Toivomuksena olisi, että kaikki hyväksytyt ottaisivat paikan vastaan 21.6. mennessä. Paikka pitää varmistaa kuitenkin viimeistään 29.6. mennessä. Ainevalintalomakkeenkin voi täyttää myös kotoa käsin. Ei siis ole mitenkään vaarallista, jos et pääse tutustumistilaisuuteen, mutta tule ihmeessä, jos vain pääset!

Jos haluat yhteishaun tulosten julkaisemisen jälkeen saada tarkempaa tietoa omista valintapisteistäsi, apulaisrehtori Ari-Pekka Niemi vastaa kysymyksiin erityisesti perjantaina 16.6. klo 9-15.