Ennakkotietoa Märskyyn hakeneille opiskelijoille

Lukiopaikan vastaanottaminen

Saat sähköpostiisi yhteishaun valintatuloksesi torstaina 16.6.2022. Sinulle tulee Opintopolusta linkin henkilökohtaiseen tuloskirjeeseen, jossa näet valintatilanteesi, pistemääräsi sekä mahdolliset varasijasi. Ota saamasi opiskelupaikan vastaan sähköpostissasi olevan linkin kautta.


Jos saat opiskelupaikan Mäkelänrinteen lukiosta, saat lisäksi sähköpostiisi rehtorin päätöksen opiskelupaikasta Mäkelänrinteen lukiosta. Samassa viestissä on linkkejä eri lomakkeisiin, jotka sinun pitää täyttää, jotta saamme tehtyä sinulle valinnat tulevalle lukuvuodelle.


Valittujen nimet ilmoitetaan koulun kotisivuilla torstain aikana.


Märskyssä kaikki opiskelupaikan vastaanottamiseen liittyvät asiat tapahtuvat verkon kautta. Toivomme, että on lukiopaikan vastaan opintopolussa 21.6. mennessä ja täytät myös siihen mennessä koulun pyytämät lomakkeet. Ilmoita koululle mahdollisimman pian, jos et aio ottaa paikkaasi vastaan tai olet suunnittelemassa esimerkiksi vaihto-opiskelijavuotta.

 

Uusille opiskelijoille järjestetään kaksi infoa Teamsin kautta ja infot ovat myöhemmin nähtävillä tallenteena.

 

Infotilaisuudet uusille opiskelijoille

 


  

Infoissa käydään läpi perustiedot lukion aloittamisesta ja lukio-opinnoista. Infojen aikana voi kysyä asioita livenä tai chatin kautta. Lopussa on myös varattu aikaa kysymyksille.

Jos verkkokokouksessa tulee teknisiä ongelmia, ohjeistamme uuden osoitteen kotisivun ajankohtaista palstalla.

 


 

Ystävällisin terveisin

 

Vesa Vihervä

rehtori