Töölö Brass & Sibelius-lukion kuorot: Yhteinen Joulu Temppeliaukion kirkossa 7.12. klo 19

Sibelius-lukion kuorot ja Töölö Brass esiintyvät yhdessä tarjoten yleisölle upean joulumusiikin helmistä kootun kattauksen. Konsertin ohjelma koostuu eurooppalaisista joulun klassikoista ja meille kaikille rakkaista suomalaisten mestareiden sävellyksistä. Säveltäjistä mainittakoon G.F. Händel, Georges Bizet, Jean Sibelius, Mykola Leontovitch, Eric Whitacre, Heino Kaski, Otto Kotilainen ja Ørjan Matre.

Konsertti pidetään Temppeliaukion kirkossa 7.12.2023 klo 19.00.
Liput: 20 € / 10 € (+ palvelumaksu)
Lippuja voi ostaa Tickermasterista.(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Töölö Brass on vuonna 1980 Helsingin Töölössä perustettu n. 30-henkinen brittiläistyyppinen vaskiyhtye. Orkesterin soittajat ovat pääosin aktiivisia musiikin harrastajia sekä ammattimuusikkoja, musiikinopettajia ja musiikinopiskelijoita. Brass bandia on kutsuttu tavallisen kansan sinfoniaorkesteriksi. Omien konserttiensa lisäksi Töölö Brass on esiintynyt mm. Töölöntorin Suvivirsi-tapahtumassa, festivaaleilla, kirkkokonserteissa, Espanlavalla, Taiteiden yössä ja Lieksan vaskiviikoilla. Töölö Brass on myös edustanut Suomea Euroopan Yleisradioliiton EBU:n joulumusiikin päiväkonsertissa ja Brass Bandien EM-kilpailuissa. Orkesteria johtaa Elias Seppälä.

Sibelius-lukion kamarikuoro, sekakuoro ja tyttökuoro ovat Suomen eturivin nuorisokuoroja. Kuorojen yhdistäessä voimansa voit kuulla jopa 200 nuoren lahjakkaan laulajan yhteisesityksen. Sibelius-lukion kamarikuoroa johtaa Maija Laurinsilta ja lukion seka- ja tyttökuoroa Reijo Aittakumpu. 

Konsertin juliste