Kuvataiteen lukiodiplomit ovat täällä taas!

Melkein sata kuvataiteen lukiodiplomia valmistui Torkkelissa.

Kuvataiteen lukiodiplominäyttely valtasi keskiviikkona 29.12.2023 koko Torkkelin pääkoulun aulan galleriatilasta aina neljänteen kerrokseen asti. Kakkosjakson aikana syntyneissä teoksissaan lähes sata lukiodiplomistia on lähestynyt erilaisia tehtävänantoja (Näkymätön ja näkyvä matematiikka, Mitä peili kertoo?, Totta?, Kehon koristeet, Taiteilijakirja, Kaikki kiertää) valitsemillaan tekniikoilla. Esillä näyttelyssä on veistoksia, piirroksia, maalauksia, digitaalisia töitä, videoita, valokuvia ja vaikka mitä muuta! Teosten lisäksi lukiodiplomin suorittamiseen kuuluu myös portfolio, joka taustoittaa teosta ja sen valmistumisprosessia – myös portfoliot ovat esillä näyttelyssä.

Lukiodiplominäyttely on avoinna koulun aukioloaikoina 31.1.2024 asti eli sitä ehtii katsomaan esimerkiksi 12.12. järjestettävissä Torkkelin joulumyyjäisissä tai 20.1.2024 koulun avoimissa ovissa. Koulun näyttelyn jälkeen valikoitu osa teoksia matkaa jatkonäyttelyyn Kallion kirjastoon, jonka avajaisia vietämme 1.2.2024 klo 16–17.

Jos haluat tiedustella, onko jokin näyttelyn teoksista myytävänä, lähetä viesti osoitteeseen heikki.heinonen@edu.hel.fi(Linkki avaa oletussähköpostiohjelman)