Tidsbokning för coronavaccination från och med 24.10 i Maisa-tjänsten

I Helsingfors bokas vaccinationstid för alla coronavaccinationsdoser från och med 24.10.2022 på maisa.fi eller i appen Maisa. Vaccinationstiden kan bokas också per telefon på 09 310 46300 vardagar kl. 8–16. 
Sairaanhoitaja rokottaa naista Malmin koronarokotuspisteessä.

Logga in i tidsbokningen för coronavaccinationen i Maisa (Länk leder till extern tjänst)med hjälp av stark autentisering, till exempel nätbankskoder. Efter inloggning finns tidsbokningen för vaccinationen på tjänstens första sida. 
 
Vaccinationen överförs till Maisa så att både corona- och influensavaccinationstiderna bokas på samma adress i framtiden. 
 
Från och med 24.10 kan coronavaccinationstiden inte längre bokas på coronavaccinbokning.fi(Länk leder till extern tjänst). Om du redan har bokat coronavaccinationstiden på coronavaccinbokning.fi, behöver du inte boka en ny tid i Maisa. 
 
Läs svaren på vanliga frågor om Maisa. (Länk leder till extern tjänst)

 
Nya vaccinationspunkter i Östra centrum och Gamlas 

 
Vaccinationspunkten i Östra centrum (Östergatan 1–7, 2:a vån.) öppnar 31.10 och vaccinationspunkten i Gamlas (Kaustbystigen 6 A) under november. Corona- och influensavaccin kommer att ges vid vaccinationspunkterna. Vaccinationspunkter finns också på Busholmen och i Malm. 
 

Påfyllnadsdoser av coronavaccinet samt influensavaccin erbjuds från och med slutet av oktober 

 
Påfyllnadsdoser av coronavaccinet till personer som fyllt 65 år, personer som fyllt 18 år och tillhör en riskgrupp samt personer som fyllt 12 år och har kraftig immunbrist ges från och med 31.10. Influensavaccinationer börjar också 31.10. Vi informerar mer under de närmaste dagarna. 

 

Bild: Virpi Velin