Koronarokotusajanvaraus 24.10. alkaen Maisa-palvelussa

Helsingissä rokotusaika kaikkiin koronarokotusannoksiin varataan 24.10.2022 alkaen osoitteessa maisa.fi tai Maisa-sovelluksessa. Rokotusajan voi varata myös puhelimitse 09 310 46300 arkisin klo 8–16.
Sairaanhoitaja rokottaa naista Malmin koronarokotuspisteessä.

Kirjaudu sisään koronarokotusajanvaraukseen Maisaan(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) käyttäen vahvaa tunnistautumista, esimerkiksi verkkopankkitunnuksia. Kirjautumisen jälkeen rokotusajanvaraus löytyy palvelun etusivulta. 

Rokotusajanvaraus siirtyy Maisaan, jotta jatkossa sekä korona- että influenssarokotusajat varataan samassa osoitteessa. 

24.10. lähtien koronarokotusaikaa ei voi enää varata osoitteessa koronarokotusaika.fi (Linkki johtaa ulkoiseen palveluun). Jos olet jo varannut koronarokotusajan osoitteessa koronarokotusaika.fi sinun ei tarvitse varata uutta aikaa Maisassa. 

Lue vastaukset Usein kysyttyihin kysymyksiin Maisasta. (Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Uudet rokotuspisteet Itäkeskukseen ja Kannelmäkeen 

Itäkeskuksen rokotuspiste (Itäkatu 1-7, 2. kerros) aukeaa 31.10. ja Kannelmäen rokotuspiste (Kaustisenpolku 6 A) marraskuun aikana. Rokotuspisteissä tullaan tarjoamaan korona- ja influenssarokotteita. Rokotuspisteitä on myös Jätkäsaaressa ja Malmilla. 

Koronarokotteen tehosteannoksia ja influenssarokotteita tarjolla lokakuun lopusta alkaen 

Koronarokotteen tehosteannosten antaminen 65 vuotta täyttäneille, 18 vuotta täyttäneille riskiryhmäläisille ja 12 vuotta täyttäneille voimakkaasti immuunipuutteisille aloitetaan 31.10. Myös influenssarokotukset alkavat 31.10. Tiedotamme aiheista lisää lähipäivinä. 

Kuva: Virpi Velin