Seniorikeskukset

Seniorikeskukset tarjoavat mahdollisuuden elää monipuolista, aktiivista elämää ja asua kodinomaisessa, turvallisessa ympäristössä.

Tällä sivulla

Seniorikeskusten palveluvalikoimissa on eroja, mutta periaatteemme on kaikissa sama: tarjoamme asiakkaillemme ja asukkaillemme aineksia hyvään, mielekkääseen ja omannäköiseen elämään.

Seniorikeskukset tarjoavat ympärivuorokautista palveluasumista, arviointi- ja kuntoutusjaksoja, päivätoimintaa ja palvelukeskustoimintaa.

Ympärivuorokautisen palveluasumisen asukkaat asuvat seniorikeskuksissa ja niihin kuuluvissa palvelutaloissa ja ryhmäkodeissa.

Osan ympärivuorokautisesta hoidosta järjestämme laitoshoitona.

Seniorikeskuksissa järjestettävät arviointi- ja kuntoutusjaksot tukevat kotona asuvien ikääntyneiden toimintakykyä ja heitä hoitavien omaisten voimavaroja.

Päivätoiminta on tarkoitettu omissa kodeissaan asuville ikääntyneille.

Palvelukeskukset puolestaan tarjoavat esimerkiksi harrastusryhmiä, tapahtumia ja sosiaaliohjausta kaikille eläkeläisille ja työttömille.

Lisäksi seniorikeskuksissa järjestetään omaishoidon toimintakeskusten toimintaa.

Seniorikeskuksissa työskentelee muun muassa sairaanhoitajia, lähihoitajia, hoiva-avustajia, fysioterapeutteja, toimintaterapeutteja ja sosiaaliohjaajia.

Helsingissä on 10 seniorikeskusta. Kivelän ja Koskelan seniorikeskuksissa palvelemme sinua myös ruotsiksi.

Jos haluat tietää lisää seniorikeskusten palveluista, ota yhteyttä Seniori-infoon tai palvelukeskuksen sosiaaliohjaajaan.

Kysy chatissa

Sotebotti Hester ja chat

Sotebotti Hester osaa auttaa sinua anonyymisti erilaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon yleisissä asioissa. Jos Hester ei osaa auttaa, sinut ohjataan aukioloaikojen puitteissa chattiin keskustelemaan ammattilaisen kanssa.

Avoinna ma-ke, pe 09-15, to 09-10, to 11:30-15

Soita

Soita Seniori-infoon

Avoinna ma-pe 09-15
Puhelun hinta: normaali puhelumaksu