Rehtorin terveisiä nasujaisista

REHTORIN TERVEISIÄ NASUJAISISTA 


Hyvät uudet ykköset ja huoltajat, 


Toivottavasti syyslukukausi on käynnistynyt hyvin. Olemme iloisia teistä ja toivomme, että viihdytte meillä! Kuulemani mukaan epävirallisia ”nasujaisia” ollaan järjestämässä perjantaina 23.8. Tähtitorninmäellä. Nostaisin tässä esille, että kyse ei ole Etu-Töölön lukion järjestämästä ohjelmasta. Valitettavasti viime vuosina nasujaisten luonne on ollut sellainen, että Etu-Töölön lukion koko henkilökunta on päätynyt suosittelemaan vahvasti tilaisuuden väliin jättämistä. Ohjelma on pitänyt sisällään esimerkiksi ykkösten alentavaa kohtelua ja sotkemista. 


Etu-Töölön lukio tarjoaa muita tilaisuuksia, joiden tarkoituksena on saada teidät tuntemaan olonne tervetulleiksi. Saatte kohta uudet historiikit ”Tyly ennen, nyt ja tulevaisuudessa – Poimintoja Etu-Töölön lukion historian varrelta”, minkä lisäksi opiskelijakunnan hallitus on organisoimassa konserttia. 


Vuosi tulee kulumaan nopeasti. Syyslukukauden aikana alamme valmistautua muuttoon, sillä 7.1.2020 alkaen pääsemme väistötiloihin osoitteeseen Albertinkatu 40-42, 00101 Helsinki. Historiallinen rakennuksemme pääsee peruskorjaukseen ja suunnitelmien mukaan palaamme uusittuun Tylyyn 1.1.2022. Näissä merkeissä toivotan erinomaista lukukautta, nähdään vanhempainillassa ke 28.8.2019 klo 18.00 – 19.30. 


Ystävällisin terveisin 


Marja Honkaheimo 

rehtori 

Etu-Töölön lukio