Suoraan sisältöön

Lääkärille ja hammaslääkärille

Hammashoidon työntekijöitä tietokoneen äärellä.

Vakinaiset tehtävät ja pitkät sijaisuudet ilmoitamme Helsinkirekry.fi -sivuilla kohdassa Avoimet työpaikat.

Käsittelemme hakemukset sähköisen rekryjärjestelmän kautta. Huomaa, että hakuaika päättyy tavallisimmin viimeisenä hakupäivänä kello 16, mutta kellonajat voivat vaihdella.

Tarkempia tietoja löydät sivuiltamme kohdasta Näin haet meille tai Helsinkirekrystä, kohdasta hakeminen kaupungille.

Valmistunut tai erikoistuva lääkäri
Erikoislääkäri
Hammaslääkäri

 

Valmistunut tai erikoistuva lääkäri

Suoritettuasi YEK:n voit toimia yleislääkärinä sairausvakuutusjärjestelmän piirissä myös muissa EU-maissa. YEK-koulutuksen (2 vuotta) voit suorittaa kokonaisuudessaan Stadin sotessa.

YEK:n lisäksi meillä voit suorittaa kokonaisuudessaan myös yleislääketieteen erikoislääkärikoulutuksen (psykiatria, geriatria, sisätaudit) ja hyödyntää samalla lomaoikeutesi. Sairaalajaksoa on mahdollista käyttää hyväksi myös muiden erikoisalojen runkokoulutukseen ja yleislääketieteen erityiskoulutukseen.

Rekrytoinnin yhteystiedot


Erikoislääkäri

Erikoislääkäreitä on Stadin sotessa kaikissa yksiköissä. Vaihtoehtoja on runsaasti. Uskomme, että voimme tarjota tehtäviä, jotka kiinnostavat myös sinua.

Rekrytoinnin yhteystiedot


Hammaslääkäri

Laillistettuna hammaslääkärinä toimit Stadin soten suun terveydenhuollossa. Halutessasi voit perehtyä syvemmin johonkin hammaslääketieteen erikoisalaan.

Erikoistumispaikoista ilmoitamme Suomen Hammaslääkärilehdessä. Mahdollisista erikoistumispaikoista voit kysyä myös pääkaupunkiseudun suun erikoishoidon yksikön ylihammaslääkäriltä.  Lue lisää - tuhat lääkäriä – suunte

Rekrytoinnin yhteystiedot05.08.2020 17:12