Leikkipuisto ja perhetalo Torpparinmäki

Kuva: Kasvatus ja koulutus

Leikkipuisto on turvallinen ajanviettopaikka, jossa järjestetään monipuolista toimintaa vauva- ja lapsiperheille sekä koululaisille.

Leikkipuistossa on mahdollisuus tutustua muihin lapsiperheisiin ja lapset saavat leikkiseuraa. Aikuiset ja lapset voivat osallistua toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen yhdessä ohjaajien kanssa.

Leikkipuistossa on mahdollisuus omien ruokien lämmittämiseen ja kahvin/teen keittoon. Toimintamme on maksutonta ja perustuu Helsingin varhaiskasvatussuunnitelmaan.

Tämän puiston tiloja ei voi vuokrata.

Yhteystiedot

Ylätuvanpolku 4, 00690 Helsinki Näytä sijainti palvelukartalla

Voimassa toistaiseksi:
- ma-pe 9.00-16.00
- la-su - Suljettu

suomi
PL 69933, 00099 Helsingin kaupunki

Perusopetuksen iltapäivätoiminnan asiakasmaksu on 100 €/kk, kun toiminta päättyy klo 16.00 ja 120 €/kk, kun toiminta päättyy klo 17.00.
Kesäruokailu järjestetään arkisin 3.6.-28.6.2024 kaikille alle 16v lapsille.
Suljettu 1.7.-7.8.2024

Leikkipuiston toiminta

Leikkipuistot ovat kaikkia lapsiperheitä varten. Torpparinmäessä järjestetään vauva- ja lapsiperheille aamupäivisin mukavaa ja monipuolista ohjattua toimintaa, jossa lapset ja aikuiset saavat leikin, liikkumisen ja yhdessä tekemisen elämyksiä. Vanhemmat ja lapset voivat osallistua toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen yhdessä ohjaajien kanssa. Aamupäivätoimintaa on sisällä ja ulkona. Leikkipuiston monipuolinen piha-alue on lapsiperheiden käytössä myös iltaisin ja viikonloppuisin. 

Leikkipuiston sisätiloissa voi lämmittää ruokaa, keittää kahvia ja imettää vauvaa. Puistossa on myös vaipanvaihtoon sopivat tilat.

 

Lue lisää toiminnasta vauva- ja lapsiperheille.

 

 

Helsingin kaupungin leikkipuistot järjestävät maksuttomia vauvaperheryhmiä neuvolan perhevalmennuksen jatkoksi helsinkiläisille ensimmäisen lapsensa saaneille perheille.

Vauvaperhetoiminnassa on mahdollisuus tavata ja tutustua muihin samassa elämäntilanteessa oleviin; jakaa vauva-arjen kokemuksia ja keskustella uudesta perheestäsi.

Vauvaperheohjausryhmissä on kolme eri aihetta, joiden pohjalta keskustellaan. Voitte valita itseänne kiinnostavat aiheet ja tulla mukaan ryhmään itsellenne sopivaan toimipisteeseen.

Toivomme kuitenkin ilmoittautumista valitsemaanne toimipisteeseen joko sähköpostitse tai puhelimitse ennen kokoontumista. Kerro sähköpostissa osallistujien nimet sekä puhelinnumero.

Syksyn vauvaperheohjausryhmien päivämäärät ja paikat julkaistaan elokuussa.

Lue lisää vauvaperheohjauksesta neuvolan perhevalmennuksen jatkoksi.

 

Torpparinmäen kerhon toimintapäivät ovat tiistai, keskiviikko ja torstai klo 9 - 11.30. Kerhossa lapsi saa kokemuksen ryhmään kuulumisesta ja pääsee osallistumaan monipuoliseen pedagogiseen toimintaan ulkoilun, liikkumisen, leikin ja taiteen kautta. Kerhotoiminta tarjoaa perheille kontakteja muihin alueen lapsiperheisiin.

Lisätietoja leikkipuisto Torpparinmäen kerhosta lp.torpparinmaki@hel.fi(Linkki avaa oletussähköpostiohjelman), p. 0403344256 tai johtavalta leikkipuisto-ohjaajalta Teemu Kariaho p. 09 31058524, teemu.kariaho@hel.fi(Linkki avaa oletussähköpostiohjelman)

 Lue lisää kerhoista.

Lapsilähtöisyys ja lapsiläheisyys ovat toimintamme tärkeimpiä arvoja. Mahdollistamme koululaisille leikin ja rauhoittumisen koulun ja kodin välillä. Panostamme päivittäiseen ulkoiluun. Säännölliset metsäretket lähimetsään ovat tärkeä osa toimintaamme.

Leikkipuisto Torpparinmäessä otamme lapset mukaan toiminnan suunnitteluun. Iltapäivätoiminnassamme on toisia kunnioittava, turvallinen ja kannustava toimintaympäristö.

Toiminta alkaa lapsen koulupäivän päätyttyä sisältäen välipalan. Toiminta-aika on päivittäin klo 16.00 asti.

Lue lisää koululaisten iltapäivätoiminnasta perusopetuksen sivulta.

Leikkipuisto Torpparinmäessä ei ole Tänään tavataan -kahvilaa.

Lue lisää kahviloiden toiminnasta, ja katso missä puistoissa toimintaa järjestetään

Sijainti

Ylätuvanpolku 4, 00690 Helsinki
Sijainti kartalla - Avaa kartta suurempana(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)