Kukkia ja ylioppilaslakki

Syksyn ylioppilasjuhlat 3.12.2021


Syksyn ylioppilasjuhla järjestetään perjantaina 3.12.2021 klo 15 koulun juhlasalissa. Juhla kestää noin tunnin, ja se päättyy uusien ylioppilaiden ryhmäkuvaukseen.

Ylioppilasjuhlan käsiohjelma

Ylioppilas voi kutsua juhlaan enintään kolme (3) vierasta, koska salin paikkamäärä on rajoitettu. Koulun pihalla on vain muutamia paikkoja, joten autolla tulevien kannattaa varata aikaa pysäköintipaikan löytämiseen koulun läheltä.

Lisätietoa yo-juhlasta saa rehtori Tarja Aro-Kuuskoskelta sähköpostilla tarja.aro-kuuskoski(at)hel.fi.

Uusien ylioppilaiden tulee olla paikalla viimeistään klo 14.00. Käymme läpi juhlan kulun ennen juhlaa. Ylioppilaat tuovat oman yo-lakkinsa mukanaan.

Ilmoittaudu ylioppilasjuhlaan täyttämällä lomake: https://bit.ly/yo-juhla2021. Ilmoittautumiset sekä koronapassit tarkastetaan koulun ovella. Keräämme kaikilta juhlaan saapuvilta myös yhteystiedot mahdollista altistumisjäljitystä varten. Täytäthän yhteystiedot kaikkien juhlaan tulevien vieraiden osalta. Lomakkeen tiedot tuhotaan 10 päivää tilaisuuden jälkeen.

Koronaohjeistus tilaisuuteen:

 • Maskit vaaditaan. Jaamme maskit niille, joilla ei maskia ole.
 • Yleisöltä vaaditaan koronapassi.
 • Suosionosoitukset vain taputtaen.
 • Tilaisuudessa pitää olla istumapaikat.
 • Keräämme osallistujien yhteystiedot.

Samalla kun tarkistamme koronapassin, kuittaamme ilmoittautuneen listasta.

Ylioppilasjuhla striimataan ja juhlaa voi seurata myös kotikatsomoista. Linkki Helsingin kuvataidelukion syksyn ylioppilasjuhlien striimiin on tässä.

Helsingin kuvataidelukion ylioppilasjuhlan 3.12.2021 videon tilaaminen DVD:llä / USB-muistitikulla

Videoworks Finland videotaltioi tänä vuonna Helsingin kuvataidelukion syksyn ylioppilasjuhlan 3.12.2021. Striimattava juhlatilaisuus videotaltioidaan kolmella videokameralla ja videotuotanto toteutetaan kokonaisuudessaan alan ammattilaisten toimesta. Videotaltioinnista leikataan jälkituotannossa striimausta laadukkaammin editoitu ja jälkikäsitelty ylioppilasjuhlavideo, joka on tilattavissa DVD:llä ja tarkempilaatuisena tiedostona USB-muistitikulla. Videotaltiointi on hyvä muisto sekä ylioppilaille, että ylioppilaiden läheisille. Video pitää sisällään lähes koko ylioppilasjuhlan lakituksineen. Uudempi tekijänoikeuksien alainen musiikki joudutaan jättämään pois videolta mikäli tilausmäärä jää alle 20 kappaleeseen. DVD sisältää videomenun, joka helpottaa halutun kohdan tai oman ryhmän löytämistä videolta. Levyt toimitetaan nelivärikansilehdellä varustetuissa standardeissa DVD-boxeissa. 32GB USB 3.0 -muistitikulla tilattava video on tarkempilaatuinen ja katsottavissa monilla eri katselulaitteilla.

Videoworks Finland on videotaltioinut ylioppilasjuhlia lukioissa vuodesta 2005 lähtien.

DVD:t ja USB-muistitikut postitetaan tilaajille yleensä arviolta 1-3 kuukauden sisällä ylioppilasjuhlasta videoleikkauksen valmistuttua. Pyydämme tekemään tilauksen kuukauden sisällä ylioppilasjuhlasjuhlasta joko suoraan verkkokaupastamme, jonne löytyy linkki sivustoltamme www.vinland.fi tai sähköpostitse tilaukset@vinland.fi

Tilauksessa tulisi olla seuraavat tiedot:

 • Lukion nimi / vuosi
 • DVD vaiko USB-muistitikku
 • Tilattava kappalemäärä
 • Tilaajan nimi
 • Tilaajan osoite
 • Tilaajan puhelinnumero tai sähköpostiosoite

Ylioppilasjuhlavideoiden kappalehinnat 2021 ovat:
DVD: 29,95e/kpl + postitus- ja käsittelykuluja 5,00e/kpl
USB-muistitikku: 34,95e/kpl + postitus- ja käsittelykuluja 5,00e/kpl
Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.