Peruskoulujen ja lukioiden päättö- ja erotodistusjäljennösten tilaus

Vuodesta 1996 alkaen saatujen peruskoulun päättö- ja erotodistusten jäljennöksiä sekä vuodesta 2006 alkaen saatujen lukion päättö- ja erotodistusten jäljennöksiä voi tilata kasvatuksen ja koulutuksen toimialan arkistosta.

1. Lähetä täytetty lomake kasvatuksen ja koulutuksen toimialan arkistoon mikäli olet tilaamassa
- 1996 tai myöhemmin saatua peruskoulun päättö- tai erotodistusta tai - 2006 tai myöhemmin saatua lukion päättö- tai erotodistusta.

2. Lähetä lomake joko turvasähköpostissa arkiston osoitteeseen arkisto.kasvatusjakoulutus@hel.fi TAI tavallisessa postissa osoitteeseen Kasvatuksen ja koulutuksen toimialan arkisto PL 51300, 00099 Helsingin kaupunki

Tallenna PDF-lomake koneellesi ennen kuin täytät sen.

Asian käsittelyn eteneminen

1. Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala vastaanottaa tilauksen ja ottaa sen käsittelyyn. 2. Kun tilaus on merkitty ratkaistuksi, se on valmis ja noudettavissa. Erillistä ilmoitusta ei lähetetä. 3. Jäljennöksen voi noutaa Kasvatuksen ja koulutuksen toimialan asiakaspalvelupisteestä tai se lähetetään tilauksen tietojen mukaisesti.

Todistusjäljennös, tilaus

Voit tilata PDF-lomakkeella vuodesta 1996 alkaen saatujen peruskoulun päättö- ja erotodistusten jäljennöksiä sekä vuodesta 2006 alkaen saatujen lukion päättö- ja erotodistusten jäljennöksiä kasvatuksen ja koulutuksen toimialan arkistosta.

Käsittelyaika

Tilauksen käsittely kestää tavallisesti 5-10 päivää.

Voimassaoloaika

Tilaus on voimassa, kunnes todistusjäljennös on tehty tai tilaajaan on oltu yhteydessä.

Lisätiedot

Uudempia ammattikoulujen todistuksia saa suoraan ammattikouluilta, ennen vuotta 2012 saadut todistukset on siirretty Helsingin kaupunginarkistoon. Stadin ammattiopiston opintotoimistot auttavat tarvittaessa todistuksen löytämisessä: https://stadinao.fi/yhteystiedot/opintotoimistot/(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
Ennen vuotta 1996 saatujen peruskoulun päättö- ja erotodistusten jäljennöksiä voi tilata Helsingin kaupunginarkistosta palautejärjestelmän kautta. Vuoden 2005 ja sitä vanhemmat lukion päättötodistukset saa kouluilta. Kaksoiskappaleita ylioppilastodistuksesta voi tilata Ylioppilastutkintolautakunnasta, puh. 0295 338 200. Koulua voi etsiä kouluhausta: http://kore.hel.ninja(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Linkit

Täytä lomake

Todistusjäljennös

Tallenna PDF-lomake koneellesi ennen kuin täytät sen.

Palvelupisteet

Kasvatuksen ja koulutuksen palveluneuvonta

Osoite: Työpajankatu 8, 00580 Helsinki

Stadin ammatti- ja aikuisopisto, Hakijapalvelut

Osoite: Teollisuuskatu 23, 00510 Helsinki