Rekryterings- och företagssamarbete

Helsingfors stad erbjuder företag gratis rekryterings- och experttjänster i anslutning till anställning, vilket gör att ditt företag kan nå lämpliga arbetssökande.

Som stöd för arbetsgivarna fungerar planerarna inom Helsingfors sysselsättningstjänsters rekryterings- och företagssamarbete, som känner till stadens kunder som söker arbete via sysselsättningstjänsterna, samt deras styrkor och kompetens. Med hjälp av planerarna kan ditt företag enkelt hitta en person som uppfyller kraven på er arbetsplats utan arbetsdryga ansökningsprocesser.

Planerarna inom rekryterings- och företagssamarbete hjälper dig att hitta rätt arbetslös arbetssökande för dina behov: 

  • direkt bland sysselsättningstjänsternas kunder
  • via ett gratis rekryteringsevenemang (stöd för planering, genomförande och marknadsföring av evenemanget)
  • arbetsinriktade utbildningsbanor (utbildningsbanorna skräddarsys och genomförs för anställda i samarbete med utbildningsleverantörer och företag, vilket kan omfatta till exempel kortvarig yrkesutbildning och kort som krävs inom branschen samt inlärning i arbete).

Planerarnas arbete fokuserar på att effektivt tillgodose de arbetssökandes behov och de möjligheter som samarbetsföretagen erbjuder. 

Hundratals människor i olika åldrar har redan hittat jobb i företag som får stöd av planerarna. Staden letar ständigt efter nya samarbetsföretag. Är ditt företag kanske ett av dem? Vid företagens och företagarnas rekryteringsbehov betjänas du av följande planerare inom rekryterings- och företagssamarbetet: 

Ordna rekryteringsevenemang

Visste du att Helsingfors sysselsättningstjänster har en egen evenemangskalender för arbetssökande i Helsingfors? I kalendern visas olika evenemang kring arbets- och utbildningssökning. Om du är intresserad av att ordna ett rekryteringsevenemang tillsammans med staden, kontakta företagskoordinatorerna

Helsingfors sysselsättningstjänsters evenemangskalender(Länk leder till extern tjänst)

 

KuvakaappausTyöllisyyspalveluiden tapahtumakalenterista